Fotbal intern

Avantajul Craiovei în meciul cu FCSB! Derby-ul va fi condus de arbitrul de la singura victorie a oltenilor în meciurile directe

10.07.2020 | 18:36
Avantajul Craiovei in meciul cu FCSB Derbyul va fi condus de arbitrul de la singura victorie a oltenilor in meciurile directe
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a primit o veste minunată înainte de duelul cu FCSB, și anume că derby-ul va fi arbitrat de Marcel Bârsan, așa cum a anunțat FANATIK.

Tot Marcel Bârsan a condus derby-ul la care oltenii s-au impus în fața FCSB-ului, singura victorie de altfel a Craiovei în fața vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

Totuși, partida de atunci, 21 octombrie 2018, a avut și o încărcătură emoțională mare, după decesul lui Ilie Balaci, legenda absolută a oltenilor.

Avantajul moral al Craiovei pentru derby-ul cu FCSB

Universitatea Craiova – FCSB va fi arbitrată de Marcel Bârsan, „centralul” care a condus partida la care oltenii au obținut singura victorie în fața FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Este un avantaj moral, de care elevii lui Cristiano Bergodi pot profita, mai ales că nici FCSB nu traversează o perioadă foarte bună în campionat, fără să obțină nicio victorie de la reluarea competiției.

De altfel, singurele victorii ale trupei lui Bogdan Vintilă au fost împotriva lui Dinamo, în semifinalele Cupei României, impunându-se cu scorul de 4-0 la general.

ADVERTISEMENT

FCSB vrea să îi încurce pe olteni

Jucătorii FCSB-ului sunt pregătiți să-i încurce pe olteni, care par să aibă un complex în fața „roș-albaștrilor”, în actualul sezon elevii lui Bogdan Vintilă câștigând toate cele trei partide directe cu Craiova.

Chiar dacă Gigi Becali declara că îi „va întoarce favorul” lui Mihai Rotaru, patronul FCSB-ului a ajuns la sentimente mai bune și l-a asigurat că echipa sa nu se va da la o parte din fața nimănui.

ADVERTISEMENT

Ba chiar mai mult, patronul vicecampioanei României l-a lăudat pe Mihai Rotaru, pe care îl apreciază pentru ce a reușit să facă la Craiova: „Cât eu voi trăi voi fi drept și o să împlinesc numai dreptatea, eu nu-i plătesc nicio poliță lui Rotaru, dar îi spun doar să nu mai facă ce a făcut, iar el e băiat isteț și mă înțelege.

Ce a făcut el acum la Craiova e un lucru mare, nu e ușor să aduci echipa pe locul 1-2. N-am nicio problemă nici cu CFR, nici cu Craiova, nu e interesul meu”, a spus patronul FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,75 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT