Carousel hot news

“Avantajul e de partea Legiei, dar eu am încredere în Steaua!”

Dan Petrescu, fost fotbalist al formaţiei din Ghencea, a vorbit pentru presa poloneză despre meciul decisiv pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, cel dintre Steaua şi Legia. Acesta a...
27.08.2013 | 12:27
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, fost fotbalist al formaţiei din Ghencea, a vorbit pentru presa poloneză despre meciul decisiv pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, cel dintre Steaua şi Legia. Acesta a declarat că are foarte mare încredere în abilităţile jucătorilor români şi că este convins că aceştia vor fi mai buni decît în tur.

“Nu am văzut primul meci, dar, după 1-1 în deplasare, avantajul pare a fi de partea Legiei. Sînt sigur că Steaua va da totul pentru calificare, iar eu le voi ţine pumnii. Chiar dacă am lucrat în Polonia, a trecut multă vreme de atunci şi nu mai cunosc decît foarte puţini jucători. Îl cunosc doar pe Dusan Kuciak, de care îmi amintesc însă de cînd era în România, la Vaslui. E un portar foarte bun, care şi-a dovedit valoarea şi în partida de la Bucureşti”, a spus tehnicianul de la Dinamo Moscova pentru liga-mistrzow.przegladsportowy.pl.

Dan Petrescu este convins şi de profesionalismul lui Vlad Chiricheş şi mizează pe dorinţa acestuia de a o ajuta pe Steaua să se califice în grupele UCL. “Am înţeles că el va pleca la Tottenham. Este un pas uriaş pentru cariera lui, iar Steaua pierde un jucător foarte bun. Are ceva probleme, însă dacă va fi sănătos, va da totul pe teren. Şi nu vorbim de orice meci, e ultimul lui meci la Steaua.”

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri