Fotbal intern

Avantajul FCSB în lupta cu CFR Cluj şi U Craiova în play-off! Oltenii şi săptămâna iadului!

04.03.2019 | 20:36
Avantajul FCSB in lupta cu CFR Cluj si U Craiova in playoff Oltenii si saptamana iadului

Războiul pentru titlul de campioană va fi unul dur. FANATIK a descoperit avantajul FCSB îl lupta cu CFR Cluj şi U Craiova în play-off! Pe măsură ce partidele se vor aduna, iar oboseala se va acumula, tot mai puţini vor fi cei care vor rezista presiunilor din partidele decisice. Iar pe olteni îi aşteaptă o săptămână de coşmar!

Avantajul FCSB în lupta cu CFR Cluj şi U Craiova în play-off! Beleaua numită Cupa României

1. CFR Cluj. 2. FCSB. 3. U Craiova. Aşa arată clasamentul Ligii 1 Betano la startul play-off-ului. Cele trei formaţii se vor duela pentru titlu în ceea ce se anunţă cel mai aprig război al ultimilor ani. FCSB beneficiază de pe urma faptului că a terminat pe locul 2 în sezonul regulat de atuul disputării pe teren propriu a meciului direct, în ultima etapă, cu CFR Cluj! Acest lucru vine la pachet cu un alt avantaj pentru formaţia lui Gigi Becali.

În acest moment, dintre primele 5 clasate în Liga 1, doar echipa roş-albastră nu a ajuns în semifinalele Cupei României! Deşi este vorba despre un trofeu, Cupa este mult mai puţin dorită decât campionatul. CFR, Craiova, Astra şi Viitorul se vor duela între ele şi vor avea, fiecare, cel puţin câte două meciuri în plus faţă de FCSB! Aceste partide cu încărcătură specială pot demoraliza şi vlăgui fotbaliştii înaintea jocurilor din campionat.

FCSB - U Craiova
Ultimul meci dintre FCSB şi U Craiova a fost unul extrem de încins, iar miza crescută din play-off ar putea ridica tensiunile la cote şi mai mari

Săptămâna de foc pentru olteni: turul între derby-uri!

Cât de mult poate conta prezenţa în semifinalele Cupei României? Să luăm exemplul Craiovei. În weekendul 30-31 martie are loc etapa 3 din play-off, iar Craiova va merge la FCSB! Apoi, la mijlocul săptămânii, între 2-4 aprilie, este programat turul penultimului act din Cupă.

Dacă în partida cu FCSB va utiliza cei mai buni fotbalişti, rămâne de văzut ce va face Mangia în Cupa României. Pentru că în weekendul imediat următor, în etapa 4 din play-off, oltenii vor da piept cu CFR Cluj, în Bănie! Un program infernal pentru olteni, mai ales că adversara din Cupă ar putea fi chiar…CFR!

În mod evident, avantajată de tot acest program este FCSB. Echipa antrenată de Mihai Teja va întâlni în etapa 6, de pe 20-21 aprilie, pe Viitorul, în deplasare. Apoi, în etapa 7, pe 27-28 aprilie, formaţia roş-albastră va înfrunta Astra, la Bucureşti. De ce este FCSB ajutată de ţintar? Pentru că între cele două meciuri din Liga 1 Betano, între 23-25 aprilie, este programat returul semifinalelor Cupei României.

Viitorul ar putea avea şanse să se califice în finală, astfel că Hagi ar putea odihni câţiva jucători la partida cu FCSB, iar Astra ar putea veni după o partidă foarte grea, poate chiar o eliminare, iar resursele ar fi mult diminuate. Iar titlurile se câştigă de regulă la detalii.