Sport

Avantajul lui Dan Petrescu la negocierile cu Neluțu Varga: „El iese ca Mayweather și-ți pune în față centurile, medaliile, așa închide gura tuturor”

Mihai Stoica e convins că Dan Petrescu și Neluțu Varga vor ajunge la o înțelegere și antrenorul va continua la campioana României.
21.09.2022 | 09:58
Avantajul lui Dan Petrescu la negocierile cu Nelutu Varga El iese ca Mayweather siti pune in fata centurile medaliile asa inchide gura tuturor
400.000 de euro este clauza de reziliere a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Sursă foto Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat ultimele detalii cu privire la negocierile dintre Dan Petrescu și Neluțu Varga, însă Mihai Stoica e sigur că „Bursucul” va continua la CFR Cluj.

Mihai Stoica, despre plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj: „Problema e ce decide Neluțu”

Mihai Stoica a vorbit la Orange Sport despre situația incertă de la CFR Cluj. Fostul colaborator și apropiat al lui Dan Petrescu nu consideră o problemă faptul că galeria lui CFR Cluj i-a cerut demisia: „Dacă era la U Cluj, poate fanii aveau un cuvânt de spus. La noi la fel, la Rapid, la Craiova. La CFR, să mă ierte! Acolo… Auzi numai «Hei, hei, CFR!», sunt niște tineri și tinere. Când vin 5.000 de ultrași și-ți strigă demisia, atunci pleci tu”.

ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB e de părere că patronul lui CFR Cluj ar putea să îi achite clauza de reziliere de 400.000 de euro dacă nu va ajunge la o înțelegere cu Dan Petrescu: „Problema nu e ce strigă ăia din tribune, sunt puțini. Problema e ce decide Neluțu. Dacă vrea să-l dea afară, îi pune banii în mână și gata. El iese ca Mayweather și-ți pune în față centurile, medaliile, așa închide gura tuturor”.

În aceste condiții, Mihai Stoica înclină mai degrabă să creadă că Dan Petrescu va rămâne la CFR Cluj: „Dan Petrescu nu pleacă niciodată fără clauză. La echipa naţională, nicăieri. S-a calificat, ok. E pe primul loc dacă va câştiga cele două restanţe. Bine, eu sper să nu. Eu zic că nu pleacă. Neluţu trebuie să îi plătească clauza şi trebuie să aducă un antrenor cu cotă”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica nu crede nici că Dan Petrescu își va da demisia: „Eu nu aș paria că pleacă”

Analistul TV crede că Dan Petrescu și Neluțu Varga vor găsi o cale să stingă acest conflict: „Eu nu aş paria că pleacă Petrescu. Nici nu cred că îl dă afară. Eu cred că o să fie o premieră şi se vor împăca”.

În privința jocului lui CFR Cluj, Mihai Stoica îi pune cu botul pe labe pe contestatarii lui Petrescu: „Tot cu stilul ăsta i-a bătut pe Celtic, tot cu stilul ăsta a fost la un pas să se califice în Liga Campionilor. Dacă nu rata Rondon şi deschidea scorul la Praga, se juca. Alta era să scoţi pe Celtic şi să joci de la egal la egal cu Sevilla, iar alta e să te scoată Pyunik. Stilul ăsta a fost mereu.

ADVERTISEMENT

Îl tot aud că folosește treaba asta: «Așa e în România, jucători români vs. jucători străini». Da’ pleacă, omule, în altă parte, dacă nu-ți mai place în România! E rău tare în România, e groaznic (n.r. – ironic)”, a mai spus Mihai Stoica pentru sursa citată.

Dan Petrescu și Neluțu Varga se vor întâlni joi, 22 septembrie, la București

Din informațiile FANATIK, negocierile dintre Dan Petrescu și Neluțu Varga vor avea loc joi, 22 septembrie, în Capitală.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga încearcă să îl facă pe antrenor să renunțe la clauza de reziliere de 400.000 de euro. Întâlnirea va avea loc doar dacă starea de sănătate a lui Dan Petrescu va permite asta, „Bursucul” fiind îngrijorat că a contractat COVID-19.

ADVERTISEMENT