Life

Avea dureri de cap și a mers la un banal control oftalmologic. Descoperirea șocantă făcută de medici în cazul unei tinere

O tânără de 33 de ani, care avea dureri de cap, a mers la un banal control oftalmologic pentru a vedea dacă trebuie sau nu să își schimbe ochelarii.
07.06.2023 | 17:07
Avea dureri de cap si a mers la un banal control oftalmologic Descoperirea socanta facuta de medici in cazul unei tinere
Avea dureri de cap și a mers la un banal control oftalmologic. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Protagonista poveștii este Katie Holroyd. Tânăra în vârstă de 33 de ani a decis să meargă la un control oftalmologic de rutină. Aceasta voia să afle dacă are sau nu nevoie de ochelari noi de vedere. Se confrunta cu dureri de cap și se gândea că asta ar putea fi cauza.

Ce au aflat medicii după un banal control oftalmologic

Un specialist însă a rămas șocat după ce a observat acolo. Tocmai din acest motiv, acesta a trimis-o la spital imediat. S-ar părea că o afecțiune extrem de periculoasă a fost descoperită după un banal control oftalmologic.

ADVERTISEMENT

Deși Katie Holroyd a crezut că avea nevoie doar de niște ochelari noi și de o rețetă actualizată, optometristul a văzut că nervul optic îi era umflat. Mai apoi, aceasta a ajuns la spital, iar medicii au descoperit că tânăra avea un cheag de sânge în creier, pe lângă papilledema, adică umflarea discurilor optice.

“Nu mi-a trecut prin cap că ar putea fi ceva mai grav. Dar când Omran a spus că nervul meu optic a fost strivit, am știut că ceva era în neregulă și m-a trimis imediat la spital”, a dezvăluit femeia pentru Grimsby Live. Totodată, aceasta a dezvăluit că nu s-ar fi așteptat vreodată ca un banal consult oftalmologic să îi salveze viața.

ADVERTISEMENT

Ea a mai povestit că a făcut analize de sânge și teste neurologice. Ulterior, medicii au descoperit, de asemenea, tromboza sinusurilor venoase cerebrale, dar și un cheag de sânge în creier care poate pune viața în pericol dacă nu este tratat.

Intervenția a fost un real succes

Deși o astfel de afecțiune este una extrem de rară, se pare că tânăra în vârstă de 33 de ani a fost ghinionistă. Deși recunoaște că se confrunta cu o serie de dureri de cap, nu se gândea niciodată că lucrurile sunt atât de grave.

ADVERTISEMENT

Finalul poveștii a fost însă unul cât se poate de fericit. Medicii i-au îndepărtat tinerei cheagul de sânge. Acum, aceasta urmează un tratament și se bucură că a avut o nouă șansă la viață.

“Cheagul de sânge a fost îndepărtat și mi s-au prescris șase luni de medicamente. Experiența mi-a evidențiat cu adevărat cât de important este să îmi fac controale regulate. Dacă nu aș fi vizitat Specsavers, aș fi putut fi într-o poziție foarte diferită de cea în care mă aflu astăzi. Așa că pentru asta sunt extrem de recunoscătoare”, a mai adăugat ea.

ADVERTISEMENT

În același timp, specialiștii din cadrul spitalului le-au recomandat și altor persoane să fie vigilente. Sursa citată arată că un simplu control oftalmologic poate indica mai multe probleme. Dincolo de dioptriile pentru ochelari, un astfel de control delectează și alte afecțiuni oculare.

ADVERTISEMENT
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB:...
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB: „Azi i-a dat răspunsul!”
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu...
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu ocazia Jocurilor Olimpice
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu...
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu FRF. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg în această seară la Constanța să-l convingă!
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană...
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Averea ascunsă a Regelui Charles. Cât de bogat este monarhul
Averea ascunsă a Regelui Charles. Cât de bogat este monarhul
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Cum a ajuns România pe mâna sovieticilor. Cine au fost cei care au...
Cum a ajuns România pe mâna sovieticilor. Cine au fost cei care au decis soarta țării înainte de terminarea războiului