News

Avem actul de reziliere pe care semnătura lui Teddy Mezague ar fi fost falsificată! Vezi documentul cu Dinamo și prima reacție a jucătorului!

25.11.2018 | 01:42
Avem actul de reziliere pe care semnatura lui Teddy Mezague ar fi fost falsificata Vezi documentul cu Dinamo si prima reactie a jucatorului

Fotbalistul francez ar vrea să dea clubul Dinamo București în judecată pentru că pe actul de reziliere semnătura lui Teddy Mezague ar fi fost falsificată. FANATIK a intrat în posesia documentului dintre jucător și club și vi-l prezintă în exclusivitate.

Mezague nu a plecat din România și așteaptă să vadă cum se va soluționa acest litigiu. Apărătorul a recunoscut că există ceva probleme cu Dinamo, iar viitorul său este acum în ceață.

Așa arată actul de reziliere pe care semnătura lui Teddy Mezague ar fi fost falsificată! FOTO

La începutul lunii noiembrie, francezul Mezague vorbea într-o discuție cu FANATIK despre probleme avute la Dinamo și despre despărțirea de clubul din Ștefan cel Mare. Fundașul susținea atunci că a reziliat de comun acord contractul cu formația alb-roșie.

Nu am avut însă ce face. Până la urmă, am ajuns la un acord și am reziliat înțelegerea. Nu am discutat deloc cu domnul Rednic despre situația mea! Am vorbit doar cu președintele David și am încheiat totul. A fost ciudat faptul că nu am vorbit cu domnul Rednic decât puțin despre latura sportivă, atunci când a venit. Știa calitățile mele și mă gândeam că voi avea mai mult timp să demonstrez ce pot. Eram din ce în ce mai bine fizic și aș fi putut arăta cea mai bună variantă a mea E foarte posibil ca marea problemă să fi fost salariul meu, considerat destul de ridicat, din ce am auzit. Poate că au vrut să aducă alți jucători pe care să îi plătească din acei bani…”, declara Mezague atunci.

Acum, din informațiile noastre, Mezague nu își mai recunoaște semnătura pe actul de reziliere. FANATIK a intrat în posesia documentului dintre francez și Dinamo. Formația patronată de Ionuț Negoiță a introdus actul în gestiunea clubului în data de 02.11.2018 și a primit număr de înregistrare a acestuia la LPF cu data de 08.11.2018.

Avem actul de reziliere pe care semnătura lui Teddy Mezague ar fi fost falsificată. Așa arată documentul
Avem actul de reziliere pe care semnătura lui Teddy Mezague ar fi fost falsificată

În acesta se arată clar la punctul 1 că rezilierea se produce prin “mutual agreement” și la punctul 2 că nici JUCĂTORUL și nici CLUBUL nu mai au nici o pretenție financiară sau de altă natură.

Teddy Mezague acord de reziliere cu Dinamo
Asa arată conditiile din acordul de reziliere dintre Dinamo si Teddy Mezague

În partea de jos a acordului se pot vedea semnăturile lui Alexandru David, în partea din stânga, ca președinte al clubului Dinamo București, și a lui Teddy Mezague, în partea din dreapta, ca jucător profesionist de fotbal.

Foto cu acordul de reziliere dintre Mezague și Dinamo
Acestea sunt cele doua semnaturi de pe acordul de reziliere dintre Dinamo si Teddy Mezague

Ce spune Teddy Mezague: “Sunt ceva probleme!”

Contactat telefonic de FANATIK, fotbalistul, care a lucrat cu Mircea Rednic și la Mouscron, a recunoscut existența unui diferend cu Dinamo București. Mezague nu a plecat deocamdată din România, deși conform acordului de reziliere el nu ar mai fi jucătorul “câinilor” din 08.11.2018.

Nu vreau să vorbesc prea multe despre această situație. Este adevărat că sunt ceva probleme. Nu am plecat încă din România. O să vedem în perioada următoare ce se va întâmpla!”, a declarat Mezague. Conform surselor FANATIK, Mezague este decis să se judece cu Dinamo dacă formația din Ștefan cel Mare nu va găsi o cale amiabilă prin care să stingă acest conflict. La mijloc ar fi vorba despre o sumă de bani pe care Mezague ar solicita-o pentru a nu merge mai departe cu demersul său și cu susținerea faptului că semnătura de pe acordul de reziliere dintre părți nu îi aparține.

Subotic Dănciulescu și Mezague la prezentarea oficială a celor doi fotbaliști
La fel ca și Subotic și Dănciulescu, francezul Teddy Mezague a fost îndepărtat de Dinamo