Fotbal intern

Am aflat echipa de start a României pentru meciul cu Anglia de la Euro! Ce a pregătit Mirel Rădoi. EXCLUSIV

Am aflat echipa de start a Romaniei pentru meciul cu Anglia de la Euro Ce a pregatit Mirel Radoi EXCLUSIV

Echipa națională de tineret a României va întâlni reprezentativa Angliei în etapa a doua a fazei grupelor de la Euro 2019, iar FANATIK a aflat titularii pe care selecționerul Mirel Rădoi îi va trimite pe teren. ”Tricolorii” au avut un debut fantastic la turneul final al Campionatului European din Italia și San Marino și au învins formația Croației cu scorul de 4-1 după un joc entuziasmant.

Avem echipa de start a României pentru meciul cu Anglia de la Euro

După antrenamentul oficial susținut pe stadionul ”Dino Manuzzi” din Cesena, selecționerul Mirel Rădoi a luat o decizie în ceea ce privește echipa de start a României pentru meciul cu Anglia de la Euro 2019. FANATIK a aflat că tehnicianul român a decis să meargă în această seară pe aceeași formație care a început jocul împotriva Croației.

Astfel, în poartă se va afla căpitanul Ionuț Radu, linia defensivă va fi formată din Cristian Manea, Ionuț Nedelcearu, Alexandru Pașcanu și Florin Ștefan, iar la închidere vor juca Alexandru Cicâldău și Tudor Băluță. Vârf împins în meciul cu Anglia va fi tot George Pușcaș, care va fi susținut din spate de tripleta formată din Dennis Man, Ianis Hagi și Andrei Ivan.

Asta este echipa de start a României:

Radu – Manea, Nedelcearu, Pașcanu, Ștefan – Băluță, Cicâldău – Man, Hagi, Ivan – Pușcaș
Jucătorii naționalei României sărbătorind alături de suporteri victoria împotriva Croației (sursă foto: Facebook echipa națională a României)

Invazie de suporteri români la Cesena

Selecționerul Mirel Rădoi a avut două dileme în vederea titularilor din meciul cu Anglia. Prima și cea mai importantă a fost legată de accidentarea mai veche a lui Tudor Băluță, care îi dă în continuare mari bătăi de cap. Jucătorul transferat în această vară la Brighton s-a antrenat normal joi seară și va putea evolua împotriva Angliei. Al doilea semn de întrebare era dacă Florinel Coman îi va lua locul lui Andrei Ivan, dar Mirel Rădoi a decis să mizeze tot pe fotbalistul de la Krasnodar, care deși nu s-a remarcat în atac a avut un aport decisiv pe fază defensivă.

Partida România – Anglia, din etapa a doua a grupei C de la Campionatul European de tineret, se va disputa vineri, 21 iunie, de la ora 19:30, la Cesena, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT de FANATIK. Partida de la Euro de tineret se va juca la  19 ani și o zi distanță de victoria naționalei de seniori a României împotriva Angliei la Euro 2000. La întâlnirea de la Cesena sunt așteptați peste 10.000 de suporteri români.