Pariuri sportive

Avem ponturile pentru sâmbăta meciurilor de foc

Specialiştii din cadrul comunităţii pariorilor din România ne-au furnizat cele mai bine documentate analize şi sugestii de ponturi pentru partidele de foc de sâmbătă din campionatele puternice...
23.09.2017 | 22:45
Avem ponturile pentru sambata meciurilor de foc

Fanatik - Avem ponturile pentru sᅢᄁmbᅣテta meciurilor de foc! (1)

Specialiştii din cadrul comunităţii pariorilor din România ne-au furnizat cele mai bine documentate analize şi sugestii de ponturi pentru partidele de foc de sâmbătă din campionatele puternice ale Europei, şi anume: Atletico Madrid vs. Sevilla, West Ham vs. Tottenham şi Borussia Dortmund vs. Borrusia Monchengladbach.

PARIAZĂ ONLINE 100% LEGAL PE MECIURILE DIN LA LIGA, PREMIER LEAGUE ŞI BUNDESLIGA, VEZI AICI LISTA AGENŢIILOR RECOMANDATE!

Atletico Madrid vs. Sevilla

Fanatik - Avem ponturile pentru sᅢᄁmbᅣテta meciurilor de foc! (2)

Numai două puncte le despart pe cele două echipe neînvinse în clasament, înainte de întâlnirea lor de pe Vicente Calderon. Elevii lui Simeone au disputat un singur meci pe teren propriu în stagiunea curentă, partidă pe care au şi câştigat-o cu scorul de 1-0 în faţa celor de la Malaga. În afară de deplasarea de la Las Palmas, acolo unde au câştigat cu scorul de 1-5, Griezmann şi compania au cam făcut economie de goluri în acest sezon, având un golaveraj de 10-4.
Poate surprinzător pentru multă lume, Sevilla ocupă locul secund în La Liga şi a câştigat ambele deplasări disputate în campionat. Eduardo Berizzo are un debut excelent pe banca andaluzilor, după ce s-a calificat şi în grupele Ligii Campionilor, acolo unde au remizat în primul meci pe Anfield cu scorul de 2-2. Nici Sevilla nu pare însă să aibă lipici la gol, câştigându-şi ambele deplasări cu 0-1. Ţinând cont şi de faptul că ambele echipe vor evolua la începutul săptămânii în cupele europene, ne putem aştepta la o partidă închisă, cu puţine goluri: Sub 3 goluri @ 1.68 la Unibet.
Sevilla a învins-o o singură dată pe Atletico din 2011 încoace: victoria andaluzilor s-a înregistrat în turul sezonului precedent, atunci când gazdele s-au impus graţie golului lui N’Zonzi din minutul 73. Este foarte probabil ca ambele tabere să se mulţumească cu un rezultat de egalitate în acest meci important: Egalitate @ 4.15 la Betano.

West Ham vs. Tottenham

Fanatik - Avem ponturile pentru sᅢᄁmbᅣテta meciurilor de foc! (3)

Dacă în ultimele două sezoane, disputele dintre cele două echipe au fost cât se poate de echilibrate, fiecare câştigându-şi partidele de pe teren propriu, este foarte posibil ca în acest an să avem parte de o rupere de ritm.
Deşi s-a întărit în această vară prin aducerea unor jucător experimentaţi, precum: Marko Arnautovic, Chicharito Hernandez, Joe Hart şi Pablo Zabaleta, West Ham nu pare să traverseze cel mai bun start de sezon. Elevii lui Slaven Bilic au obţinut numai 4 puncte în primele 5 meciuri din Premier League – o victorie acasă cu 2-0 în faţa nou promovatei Huddersfield Town şi o remiză albă în deplasarea de la West Bromwich Albion.
Spurs a pierdut numai derby-ul cu Chelsea din runda secundă, însă a reuşit să se impună la handicap în ambele deplasări avute în acest start de sezon: 0-2 la Newcastle şi 0-3 la Everton. Elevii lui Pochettino au un moral bun, mai ales după ce s-au impus şi în partida inaugurală din acest sezon de Liga Campionilor, câştigând cu scorul de 3-1 în faţa lui Dortmund.
Cu toate acestea, Tottenham are meci marţi în Cipru, cu APOEL Nicosia, fapt pentru care Harry Kane şi compania nu se vor forţa prea tare în acest meci: Sub 2.5 goluri @ 2.05 la Netbet.

Borussia Dortmund vs. Borrusia Monchengladbach

Fanatik - Avem ponturile pentru sᅢᄁmbᅣテta meciurilor de foc! (4)

Dortmund s-a descurcat excepţional în primele 5 runde din Bundesliga, deşi a pierdut Supercupa Germaniei în faţa rivalilor de la Bayern şi prima partidă din grupele Ligii Campionilor în deplasarea de la Londra, echipa antrenată Petr Bosz a mers ceas în campionat.
În afară de acel 0-0 din deplasarea de la Freiburg, Aubameyang şi compania au reuşit să câştige celelalte 4 partide la handicap. De altfel, Dortmund s-a impus cu 5-0 acasă cu Koln şi a câştigat în ultima etapă cu scorul de 0-3 la Hamburg, deşi tehnicianul olandez nu s-a putut baza pe 9 jucători: Guerreiro, Reus, Rode, Schmelzer, Toljan, Bartra, Durm, Gotze şi Schurrle. Ultimii 4 sunt incerţi şi pentru următorul meci.
Gladbach s-a descurcat onorabil în primele 5 runde din Bundesliga, deşi are o listă lungă de jucători indisponibili: Benes, Grifo, Strobl şi Traore sunt accidentaţi, în timp ce Doucoure, Drmic şi Yeboah sunt incerţi. Elevii lui Dieter Hecking au 8 puncte după 5 etape şi au remizat în ambele deplasări de la Augsburg şi Leipzig cu scorul de 2-2.
S-au marcat cel puţin 4 goluri în fiecare dintre ultimele 5 ediţii ale Borussen Derby: Peste 3.5 goluri @ 2.00 la Sportingbet. Totodată, la fel de inspirat pare să fie şi pronosticul: Dortmund câştigă şi Ambele echipe să marcheze, care poate fi jucat la o cotă de 2.50 la Betfair.

PARIAZĂ LIVE ŞI DESCOPERĂ OFERTA BOGATĂ DIN LA LIGA, PREMIER LEAGUE ŞI BUNDESLIGA. DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE ŞI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM. VEZI LISTA AICI.
PariuriX.com promovează parierea responsabilă şi vă recomandă să nu jucaţi mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!