Fotbal intern

Avem prima reacție a lui Gigi Becali după alegerile europarlamentare: „Nu am votat, dar mă bucur că am scăpat de ciuma roşie”. EXCLUSIV

26.05.2019 | 22:18
Avem prima reactie a lui Gigi Becali dupa alegerile europarlamentare Nu am votat dar ma bucur ca am scapat de ciuma rosie EXCLUSIV

Alegerile europarlamentare s-au încheiat, iar la ora 21:00 am putut afla primele rezultate oficiale. PSD, cel mai mare partid politic din România, nu a reușit să adune decât 25,8% din voturi, la fel ca PNL și cu numai 2% în plus față de alianța USR-PLUS.

Prima reacție a lui Gigi Becali după alegerile europarlamentare

Gigi Becali, patronul lui FCSB care a cochetat cu politica în trecut, a dezvăluit pentru FANATIK că nu a mers la vot de această dată, dar că se bucură de rezultatele modeste obținute de PSD, partid care nu este pe placul său.

“Nu am fost să votez pentru că nu am voie. Mă bucur mult de rezultat. Scăpăm de ciuma roșie. Sunt foarte bucuros” – a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru FANATIK.

Interesant este că PSD avea un avans liniștitor în prima parte a zilei, aflându-se la peste 30%. Totuși, susținătorii partidelor rivale s-au mobilizat exemplar în cea de-a doua parte a zilei, iar acum este foarte posibil ca PSD să fie detronat de pe primul loc în momentul anunțului rezultatelor oficiale finale. În prezent sunt luate în calcul doar voturile exprimate până la ora 19:00.

În urma celor trei partide care au strâns mai bine din 75% din voturile alegătorilor regăsim mai multe partide de nivel mic, precum Pro-România cu 5,7%, PMP cu 5,2% sau ALDE cu 4,9%. Candidații independenți au obținut sub 1% din totalul voturilor.

Tags: