Sport

Aventura lui Cristiano Ronaldo la Juventus se apropie de final! Ce s-a întâmplat la vila portughezului din Torino. Video

17.05.2021 | 14:59
Aventura lui Cristiano Ronaldo la Juventus se apropie de final Ce sa intamplat la vila portughezului din Torino Video
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo își petrece, probabil, ultimele zile la Torino. Juventus a ajuns pe locul 5 în Serie A și este aproape să rateze participarea în viitoarea ediție a Ligii Campionilor.

Deși în presa din Italia au apărut informații conform cărora portughezul nu ia în calcul rezilierea contractului înainte de termen, vara lui 2022, și că în continuare speră să câștige trofeul Ligii Campionilor cu Juventus, ultimele evenimente de la vila fotbalistului din Torino, trădează exact despărțirea de multipla campioană a Italiei.

ADVERTISEMENT

Deși nu i se poate reproșa nimic din punct de vedere sportiv, oficialii lui Juve au anunțat de mai multă vreme că reconstrucția echipei trebuie să înceapă tocmai prin plecarea golgheterului portughez.

”Bijuteriile” lui CR7 au luat calea Portugaliei

Ruptura dintre Cristiano Ronaldo și Juventus a fost semnalată tot mai insistent în ultima vreme. Chiar și mama fotbalistului a dezvăluit că fiul său nu va mai juca la Juventus din sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Dolores Aveiro a anunțat și destinația surpriză a starului portughez. Cristiano Ronaldo ar urma ca din stagiunea ce urmează să revină la Sporting Lisabona, formație la care a fost descoperit de Ladislau Boloni, care l-a lansat în fotbalul mare.

Că lucrurile se îndreaptă înspre inevitabila despărțire dintre Juve și CR7 o demonstrează imaginile publicate de platforma Per Semper Calcio în care ”bijuteriile” auto ale starului portughez sunt încărcată într-un tir cu destinația Lisabona.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate camionul în care au fost încărcate mașinile de lux ale lui Cristiano Ronaldo aparţine companiei Rodo Cargo, una dintre cele mai cunoscute companii de transport cu sediul în capitala Portugaliei.

“Voi merge la Torino şi voi vorbi cu el. În sezonul viitor va juca aici, pe Alvalade. Îl voi convinge şi se va întoarce. Sunt fericită pentru acest titlu! A meritat aşteparea”, a anunţat mama lui Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Ce trofee a câştigat Cristiano Ronaldo la Juventus

Chiar dacă starul portughez se află într-un moment mai puțin fast al carierei lui, acesta a fost desemnat, recent, cel mai bun jucător din Serie A în sezonul trecut, după voturile primite din partea celorlalți fotbaliști din campionatul Italiei.

De la transferul său de la Real Madrid, în 2018, Cristiano Ronaldo a fost an după an golgheterul lui Juventus și unul dintre cei mai buni fotbaliști din campionatul Italiei.

În tricoul ”Bătrânei Doamne”, CR7 a cucerit două titluri de campion în Serie A și de două ori Supercupa Italiei. Cel mai mare regret a său, al fanilor și al oficialilor rămâne faptul că nu a câștigat trofeul Champions Leaue.

100 de milioane de euro a plătit Juventus Torino, în 2018, pentru achiziționarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid.

ADVERTISEMENT