Sport

Aventura lui Dennis Man la Parma se apropie de final: „Ori va fi transferat, ori va fi împrumutat!”

Victor Becali, consilier la firma de impresariat Becali Sport, care îl are semnat pe Dennis Man, a vorbit despre viitorul internaționalului român la Parma.
11.04.2022 | 14:07
Aventura lui Dennis Man la Parma se apropie de final Ori va fi transferat ori va fi imprumutat
ADVERTISEMENT

Dennis Man a fost transferat de Parma, la începutul lui 2021, de la FCSB, pentru 13 milioane de euro. Acesta mai are contract până în 2025 cu formația din Serie B.

Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man la Parma

Victor Becali susține că Dennis Man va fi vândut sau împrumutat, la vară, având în vedere că Parma aproape sigur nu va promova în Serie A, la finalul actualului sezon.

ADVERTISEMENT

„Man e într-un moment bun acum. Joacă bine, s-a liniștit, și-a dat seama că asta e singura variantă.

Vom vedea în vară ce se întâmplă, că nu se pune problema de promovare la Parma. Ori va fi transferat, ori va fi împrumutat, se va găsi o soluție. Importante sunt evoluțiile lui, iar acum e într-un moment bun.

ADVERTISEMENT

El este un jucător bun, îi trebuie doar să fie concentrat! A rămas acolo, trebuie să joace! A fost la un pas de un transfer, iar asta l-a bulversat. Nu întotdeauna se realizează tot ceea ce-ți dorești”, a declarat Victor Becali, pentru GSP.

În prezent, Parma se află pe locul 12 din Serie B, cu 45 de puncte obținute după 33 de meciuri jucate.

ADVERTISEMENT

Dennis Man, într-o creștere de formă

Odată cu venirea lui Giuseppe Iachini pe banca Parmei, Dennis Man intrase într-un „con de umbră”, devenind rezervă la formația italiană. Deși relația dintre Man și Iachini părea una cu probleme, cei doi au reușit, într-un final, să colaboreze.

După mai multe pe discuții pe care le-a avut cu Dennis Man, Giuseppe Iachini a reușit să-l revitalizeze pe internaționalul român.

ADVERTISEMENT

„De când am venit, am vorbit cu el mai mult decât cu fiul meu. Știam că este un băiat cu mare calitate și cu potențial, dar trebuie să-i intri la suflet. A fost o cheie, toți jucătorii au câte o cheie.

A fost nevoie să-l fac să înțeleagă faptul că trebuie să creadă mai mult în el și în potențialul pe care îl are. În ultimele luni, am vorbit foarte mult și el a înțeles că, inclusiv pentru cariera sa, trebuie să învețe să joace mai multe roluri și doar așa poate crește.

Vom continua să lucrăm, sunt convins că va crește în continuare”, a spus Giuseppe Iachini, despre relația cu Dennis Man.

  • 8 milioane de euro este cota lui Dennis Man, conform transfermarkt.com
  • 3 goluri și 2 pase decisive a dat Dennis Man în 25 de partide bifate pentru Parma, în acest sezon
ADVERTISEMENT