Fotbal intern

Aventura lui Răzvan Marin la Ajax e ca și terminată! Cele două variante din Belgia pentru mijlocașul român

02.05.2020 | 15:37
Aventura lui Razvan Marin la Ajax e ca si terminata Cele doua variante din Belgia pentru mijlocasul roman
ADVERTISEMENT

Aventura lui Răzvan Marin la Ajax este aproape de final. Publicația Soccer News anunță faptul că internaționalul român nu a convins la Amsterdam și nu se va conta pe serviciile sale în următorul sezon.

Ajax vrea să recupereze o parte din investiție

Drept urmare lăncierii vor să recupereze o parte din investiția de 12 milioane de euro făcută în urmă cu un an când l-au transferat pe Răzvan Marin de la Standard Liege.

ADVERTISEMENT

Cei de la Ajax au ca intenție să îl folosească pe Marin drept monedă de schimb cu un club din Belgia. Alb-roșii au pus ochii pe doi jucători, Jonathan David de la Gent și Krepin Diatta de la Club Brugge.

Prețul mijlocașului român a scăzut

Prețul lui Răzvan Marin a scăzut în acest an în care a jucat foarte rar și românul valorează acum cu patru milioane mai puțin, adică opt milioane.

ADVERTISEMENT

Ajax speră să poate ajunge la un acord fie cu Gent fie cu Club Brugge pentru unul dintre jucătorii care îi interesează, dar să îl poată include în tranzacție și pe Marin, sau, cel mai bine, să îl ofere la schimb.

A jucat doar în 17 meciuri la Ajax

Răzvan Marin a venit pe cai mari la Amsterdam vara trecută, însă a evoluat doar în 17 partide în toate competițiile, atât cât s-a jucat până la întreruperea campionatului din motive de pandemie. În Olanda campionatul a fost stopat definitiv, pentru că până în septembrie autoritățile au interzis reluarea manifestărilor sportive.

ADVERTISEMENT

Nici un gol în contul internaționalului român, doar două pase decisive în aceste 17 apariții, cu adevărat un bilanț foarte modest, în condiții în care antrenorul Erik ten Hag a început sezonul cu el titular.

Răzvan Marin nu poate reveni la Liege

Foarte repede Marin a trecut pe banca de rezerve, fiind caracterizat de presa olandeză drept o mare decepție, un jucător care nu are calitatea de a evolua la Ajax.

ADVERTISEMENT

Răzvan Marin fusese MVP-ul lui Standard Liege, pentru care a jucat timp de două sezoane și s-a speculat că ar putea reveni de unde a plecat, însă este exclus acest lucru, Standard având uriașe probleme financiare care îi pun în pericol chiar obținerea licenței pentru viitorul sezon.

ADVERTISEMENT
Tags: