News

FABULOS! Ele sînt AMANTELE lui PUTIN ŞI OBAMA!!! Nume celebre în Rusia şi SUA!

Dincolo de ceremoniile de căsătorie somptuoase şi costisitoare, ce altceva mai ştim despre vieţile private ale celor care ne conduc? Care este relaţia privată dintre şefii importantelor state...
19.05.2015 | 12:57
FABULOS Ele sint AMANTELE lui PUTIN SI OBAMA Nume celebre in Rusia si SUA

Dincolo de ceremoniile de căsătorie somptuoase şi costisitoare, ce altceva mai ştim despre vieţile private ale celor care ne conduc? Care este relaţia privată dintre şefii importantelor state din lume şi soţiile lor şi ce se află în spatele zâmbetelor largi pe care acestea din urmă le afişează în timpul întâlnirilor oficiale? Istoria recentă a famiilor prezidenţiale şi regale ne arată că, în foarte multe cazuri, fidelitatea şi sprijinul declarat faţă de celula societăţii care este familia sunt doar puncte teoretice pe platforma-program a celor aflaţi la putere. În realitate, conducătorii de state sunt supuşi aceloraşi tentaţii ca şi oamenii de rând. Dacă nu chiar mai mult…

Preşedinţii americani deţin recordul la înşelat

Dacă ar fi să luăm pe rând fiecare dintre cei 44 de preşedinţi pe care i-au avut Statele Unite ale Americii, foarte puţini dintre aceştia se pot lăuda cu titlul de soţi fideli. Unul dintre exemplele de infidelitate cel mai cunoscute este cel al preşedintelui John F. Kennedy. Deşi a fost căsătorit timp de zece ani (între 1953 şi 1963, momentul asasinării sale) cu Jacqueline Kennedy, Jake a avut numeroase escapade amoroase, dintre care cele mai mediatizate au fost cu cântăreaţa Marlene Dietrich şi cu actriţa Marilyn Monroe. Potrivit şefului FBI din acea perioadă, J. Edgar Hoover, sex-simbolul hollywoodian era profund îndrăgostită de preşedinte. În mai 1962, Marilyn a cântat special pentru el binecunoscuta melodie „La mulţi ani!”, adăugând în refren „La mulţi ani, domnule preşedinte!”. După ce preşedintele a întrerupt legătura cu celebra actriţă, aceasta a avut o relaţie amoroasă şi cu fratele acestuia Robert Kennedy.

Dacă Jake era cunoscut pentru escapadele sale, la George H.W. Bush nu s-ar fi gândit nimeni că şi-ar putea înşela partenera de viaţă. Preşedintele şi soţia sa, Barbara Bush, au cea mai longevivă căsnicie din istoria preşedinţilor americani (69 de ani). Cu toate acestea, se pare că demnitarul a avut o relaţie extraconjugală de lungă durată (neconfirmată de niciuna dintre părţi) cu una dintre angajatele sale, Jennifer Fitzgerald. Relaţia a fost lung mediatizată în timpul campaniei următorului preşedinte, Bill Clinton, care, la rândul său, a fost victima unui scandal sexual de proporţii.

GALERIE FOTO. Cristiano Ronaldo, scandal SEXUAL cu o minoră de 16 ani! Ce a vrut sa ii faca! Fata a facut TOTUL public! Pustoaica ARATA DEMENTIAL!!!

Bill Clinton, campionul „relaţiilor fizice nepotrivite”

Aflat la conducerea Statelor Unite ale Americii între 1993 şi 2001, Bill Clinton este probabil preşedintele acuzat de cele mai multe ori de legături extraconjugale şi hărţuire sexuală. De la soţii de judecători până la vânzătoare de magazine, Clinton a avut numeroase aventuri.
Cea mai ruşinoasă acuzaţie i-a fost adusă în 1998 de Monica Lewinsky, o angajată de la Casa Albă. Aceasta a mărturisit într-o conversaţie privată că a întreţinut relaţii sexuale orale cu preşedintele chiar în Biroul Oval. Convorbirile telefonice au fost înregistrate şi mai târziu făcute publice de apropiaţi ai lui Lewinsky. Iniţial, preşedintele a declarat că nu a întreţinut niciun fel de relaţii sexuale cu interna de la Casa Albă. „Nu am avut relaţii sexuale cu această femeie, domnişoara Lewinsky. Nu am cerut nimănui să mintă, nici măcar o dată, niciodată. Aceste zvonuri sunt false”, a declarat preşedintele la 26 ianuarie 1998, în cadrul unei conferinţe de presă pe care a ţinut-o alături de soţia sa, Hilary Clinton. Din nefericire pentru el, după ce a primit imunitate în schimbul declaraţiei sale, Lewinsky a mers mai departe cu mărturisirea sa, iar cazul a ajuns în instanţă, unde a adus ca probă o rochie personală pătată cu lichid seminal aparţinând preşedintelui. Ea a dezvăluit că între noiembrie 1995 şi martie 1997 a întreţinut nouă relaţii de natură sexuală cu Clinton. La data de 17 august 1998, preşedintele a fost nevoit să recunoască în timpul unei depoziţii înregistrate că a avut „relaţii fizice nepotrivite” cu Lewinsky. În ciuda declaraţiei preşedintelui, soţia sa, cu care este căsătorit din anul 1975, nu a divorţat.
Ca şi cum scandalul Lewinsky nu era suficient, Clinton a fost acuzat anul acesta că ar fi avut o relaţie de un an şi cu Elizabeth Hurley, aventură pe care actriţa britanică a negat-o vehement. „Zvonuri amuzante şi prosteşti despre mine şi Bill Clinton. Total neadevărate. Avocaţii mei se vor ocupa de asta”, a comentat actriţa pe un site de socializare în februarie 2014. Liz pretinde că l-a întâlnit prima oară pe Clinton în 2001, şi nu în 1998, când se presupune că s-ar fi consumat aventura lor. Cu toate acestea, în 2005, când au fost fotografiaţi împreună la un bal de caritate din Rusia, Clinton şi Hurley păreau foarte familiari unul cu celălalt, indicând faptul că fostul preşedinte nu şi-a lăsat la Casa Albă decât o parte din vechile obiceiuri de bărbat curtenitor.

FOTO! Cum arată ORGASMUL la femei! Totul a fost FILMAT si monitorizat!

Bush cel mic, mare crai

Se pare că următorul preşedinte al Americii, George W. Bush, a ţinut să nu întrerupă şirul infidelilor de la Casa Albă. În anul 2000, Tammy Phillips, o fostă stripteuză, a pretins că a avut o relaţie de 18 luni cu preşedintele, între 1998 şi 1999. De asemenea, Margie Denise Schoedinger l-a acuzat pe preşedinte de viol în 2002. Un an mai târziu, femeia s-a sinucis. Totuşi, cele mai grave acuzaţii sexuale au fost legate de relaţia strânsă dintre Bush şi secretarul de stat Condoleezza Rice. Se pare că preşedintele i-ar fi mărturisit relaţia soţiei sale, Laura Bush (cu care este căsătorit din 1977), înainte de operaţia sa pe cord din vara anului trecut.

ULTIMA ORA! Anunţul care ZGUDUIE lumea showbizului! Cele două SUPER vedete DIVORŢEAZĂ! Scandal URIAŞ pe avere!!! Copiii, ÎN LACRIMI!

Barack Obama ridică ştacheta: aventură cu Beyonce

Ne-am fi aşteptat ca Barack Obama, care s-a folosit de imaginea sa de familist în ambele campanii prezidenţiale pentru a convinge electoratul, să fie ţinut departe de scandalurile sexuale de la Casa Albă. Din nefericire pentru el, nu a fost aşa. În 2008, şi apoi în 2010, a apărut ştirea că preşedintele ar fi avut o aventură extraconjugală în 2004 cu o membră a staff-ului său de campanie, Vera Baker. Potrivit unor surse citate de „Le Matin” şi „The National Enquirer”, Obama şi Baker ar fi petrecut o noapte împreună (18 mai 2004) la un hotel din Washington şi că ar fi existat şi o înregistrare a sistemului de siguranţă al hotelului care ar fi putut să dovedească asta. Cu toate acestea, zvonul s-a stins în numai câteva săptămâni.
Emoţiile nu au trecut însă pentru Obama. Nu mai departe de zilele acestea, el a fost din nou acuzat că o înşală pe Prima Doamnă a Americii, Michelle Obama, cu care este căsătorit din 1992. De data aceasta, protagonista zvonurilor nu este alta decât celebra cântăreaţă Beyonce, care l-a sprijinit asiduu pe preşedinte în campaniile sale electorale. Surse neoficiale susţin că „The Washington Post” pregăteşte o dezvăluire de proporţii a aventurii dintre preşedinte şi cântăreaţă, însă reprezentanţii ziarului au negat ştirea. Acelaşi lucru l-a făcut şi Beyonce, care a comentat că zvonurile sunt „absurde”.

CUTREMUR în lumea mondenă!!! Două SUPER VEDETE, prinse în FLAGRANT in timp ce faceau SEX IN APA!!! Galerie FOTO. Imaginile EXPLICITE!!!

Preşedinţii Franţei au renunţat la soţii de dragul amantelor

Spre deosebire de americani, care au făcut totul pentru a nega şi a ascunde dovezile infidelităţilor lor ca să-şi apere imaginea publică, francezii prezidenţiali şi-au asumat în mare parte responsabilitatea şi, cei mai mulţi dintre ei, şi-au recunoscut aventurile, ba mai mult s-au şi căsătorit cu amantele lor!

Nicolas Sarkozy poate fi uşor considerat un Don Juan pentru vieţii sa privată tumultuoasă, plină de mariaje eşuate şi aventuri intersectate. Fostul preşedinte al Franţei a divorţat de prima sa soţie, Marie-Dominique Culioli, în 1996 doar pentru a oficializa relaţia extraconjugală pe care o avea cu fostul model Cécilia Ciganer-Albéniz. Sarkozy a rămas căsătorit cu Cécilia până imediat după alegerea sa ca preşedinte al Franţei în 2007. La vremea divorţului (în octombrie 2007) s-a zvonit că atât preşedintele, cât şi soţia sa aveau relaţii extraconjugale. Gurile rele spuneau că Sarkozy ar fi avut o aventură cu o jurnalistă de la „Le Figaro”, Anne Fulda. Adevăr sau invenţie, cert este că, la mai puţin de o lună de la despărţirea de Cécilia, preşedintele a început o relaţie cu cântăreaţa Carla Bruni, cu care s-a şi căsătorit trei luni mai târziu. Cel mai probabil, Sarkozy o cunoştea de mai multă vreme pe Bruni, fiind implicat într-o relaţie cu ea încă de pe vremea când era căsătorit cu Cécilia şi se întâlnea cu Anne Fulda.

Sarkozy i-a predat ştafeta următorului preşedinte, François Hollande, nu doar la conducerea Franţei, ci şi la continuarea şirului de conducători infideli. După 30 de ani de convieţuire alături de Ségolène Royal, Hollande s-a despărţit de mama copiilor săi de curând, după ce a pierdut alegerile din 2007. Despărţirea a coincis cu apariţia zvonurilor conform cărora Hollande ar fi avut o aventură cu jurnalista Valérie Trierweiler. Câteva luni mai târziu, relaţia celor doi a fost confirmată public chiar de Valérie în timpul unui interviu televizat. Din nefericire pentru ea, Hollande nu s-a dezis de vechile obiceiuri de a-şi părăsi partenerele de viaţă pentru alte femei, şi acum preşedintele în exerciţiu al Franţei a anunţat că se desparte de Valérie. Anunţul a fost făcut imediat după ce presa franceză a adus la cunoştinţa cetăţenilor că preşedintele are o relaţie amoroasă cu actriţa Julie Gayet.

Infidelitatea a produs adevărate drame în Familia Regală britanică

Căsnicia dintre Prinţul Charles al Marii Britanii şi Prinţesa Diana a durat 15 ani (1981-1996), timp în care Diana a adus pe lume doi fii. Cu toate acestea, diferenţa de vârstă dintre cei doi soţi şi interesul perpetuu al lui Charles pentru fosta sa iubită Camilla Parker Bowles i-au determinat pe cei doi să se despartă. A fost evident, la momentul separării, că ambii soţi aveau relaţii extramaritale. Prinţul Charles devenise tot mai apropiat de Camilla, Ducesa de Cornwall, care era la vremea aceea căsătorită cu ofiţerul Andrew Parker Bowles. Vorbind într-un interviu despre relaţia soţului său cu Camilla, Prinţesa Diana a spus că „am fost trei persoane în această căsnicie, deci ne cam înghesuiam”.
Divorţul Camillei din 1995 a fost urmat la numai un an de cel al Prinţului Charles. Între timp, Prinţesa Diana a avut, la rândul său, o aventură amoroasă de cinci ani cu James Hewitt, un fost ofiţer din armata britanică. Multă vreme s-a crezut că prinţul moştenitor Harry ar fi fost fiul legitim al lui Hewitt, dar vehiculaţia a fost negată atât de Familia Regală, cât şi de presupusul tată. După moartea subită şi ciudată a Dianei într-un accident de maşină în 1997, Prinţul Charles a mai aşteptat încă aproape opt ani înainte să se recăsătorească. Evident, cu Camilla. Prinţul moştenitor a argumentat aşteptarea ca pe un tribut adus memoriei fostei sale soţii decedate. Cu toate acestea, pentru mulţi englezi, infidelitatea prinţului a rămas motiv indirect al morţii prinţesei.

Europa este plină de legături extraconjugale şi copii nelegitimi „la vârf”

Cazurile marilor scandaluri amoroase nu le fac să fie nesemnificative pe cele mai puţin mediatizate. Practic, toată Europa a avut parte de conducători infideli. În 2008, o artistă pe nume Delphine Boel a publicat o autobiografie, în care îşi dezvăluie identitatea: fiica nelegitimă a fostului Rege Albert II al Belgiei cu Sybille, Baronesa de Selys Longchamps. La un moment dat, Albert a intenţionat chiar să o părăsească pe Regina Paola (cu care este căsătorit din 1959) pentru a se căsători cu Sybille, dar aceasta, presată fiind de Familia Regală, a refuzat. Regele a fost nevoit să recunoască legătura cu Sybille în 1999, atunci când o biografie despre Regina Paola a dezvăluit existenţa fiicei nelegitime a regelui. Cu toate acestea, Albert nu a recunoscut-o niciodată oficial pe fiica sa Delphine Boel.

„Desfrânatul” rege al Suediei folosea poliţia ca să-şi ascundă amorurile

Puţin mai la nord, în Suedia, situaţia monarhiei nu a fost cu nimic mai bună. Deşi mass-media l-a prezentat mereu ca pe un monarh tăcut şi gentil şi ca pe un soţ fidel Reginei Silvia (cu care s-a căsătorit în 1976), Regele Carl Gustaf al Suediei pare să fi ascuns secrete nebănuite. În 2010, o biografie neautorizată a arătat o altă faţă a regelui, despre care se scria că duce o viaţă desfânată, folosind poliţia statului pentru a-şi ascunde escapadele amoroase. Se pare că cea mai serioasă aventură a avut-o cu modelul Camilla Henemark pentru care ar fi dorit, la un moment dat, chiar să renunţe la tron la sfârşitul anilor ’90.

Juan Carlos al Spaniei, acuzat la… 74 de ani!

În 2012, Regele Juan Carlos al Spaniei, atunci în vârstă de 74 de ani, a fost acuzat de revista „Vanity Fair” că ar fi avut o relaţie extraconjugală de lungă durată cu o mult mai tânără femeie de origine germană, Ke Lina Wittgenstein, care l-a însoţit pe rege în numeroase vizite oficiale în străinătate. Vestea nu a fost o surpriză pentru spanioli, care sunt la curent cu relaţia deschisă pe care regele o are cu soţia sa, Regina Sofia, fiica Regelui Paul al Greciei, cu care este căsătorit din 1962.

Pe Putin nu l-a salvat nici FSB, urmaşa temutului KGB

În ciuda faptului că are sub control unul dintre cele mai mari servicii secrete din lume, Vladimir Putin nu a putut evita publicarea unor articole legate de infidelitatea sa. Se pare că preşedintele în exerciţiu al Rusiei este un adevărat Casanova. El s-a căsătorit cu Lyudmila Shkrebneva în 1983. Mai mulţi ani cei doi au trăit în Germania, timp în care, potrivit serviciilor secrete germane, Putin era deseori violent cu soţia sa şi o înşela în mod constant cu diverse femei. Se pare chiar că, la plecarea din Germania, Putin ar fi lăsat în urmă un copil nelegitim, despre existenţa căruia nu se ştie mai nimic.

În ultimii ani, ziarele au scris în repetate rânduri despre idilele secrete ale preşedintelui cu fosta spioană Anna Chapman şi gimnasta Alina Kabayeva. Pentru o vreme, zvonurile a fost dezminţite, dar, în vara anului trecut, soţii Putin au anunţat că s-au despărţit, divorţul oficial fiind doar o formalitate. O zi după Valentine’s Day anul acesta, la 15 februarie, „Daily Mail” a anunţat că Putin s-a căsătorit în secret cu Alina Kabayeva. Ambii au fost văzuţi purtând verighete, Putin în timpul unei vizite în Egipt la începutul lunii februarie, iar Alina şi-a arătat inelul camerelor de filmat în timp ce se afla la un eveniment dedicat copiilor în oraşul rusesc Nizhnekamsk. Potrivit unor zvonuri neconfirmate oficial, Putin şi Alina Kabayeva ar avea deja un copil împreună. În vârstă de 28 de ani, Alina a câştigat medalia de bronz la gimnastică ritmică la Jocurile Olimpice de la Sydney, în 2000, şi medalia de aur, patru ani mai târziu, la Atena.

• Deşi a fost căsătorit timp de 53 de ani cu Pat Ryan, gurile rele spun că preşedintele american Richard Nixon ar fi avut o relaţie homosexuală cu un bancher din Florida, Charles „Bebe“ Rebozo

• Silvio Berlusconi este omul politic acuzat în cel mai grav proces de natură sexuală. După două mariaje eşuate şi mai multe relaţii extraconjugale, în 2011, el a fost acuzat că a plătit relaţii sexuale cu două minore! În 2013, el a fost condamnat la şase ani de închisoare, dar se aşteaptă ca fostul prim-ministru al Italiei să facă recurs

• Lyndon B. Johnson a fost implicat într-un imens scandal de Madeleine Duncan Brown, care pretindea că a fost amanta sa şi ar fi avut un copil cu preşedintele american în perioada în care el era căsătorit cu Lady Bird Johnson

• Jacques Chirac a avut o aventură extraconjugală cu faimoasa actriţă Claudia Cardinale, poveste documentată în cartea publicată, în 2001, de fostul său şofer Jean-Claude Laumond

• François Mitterrand a avut o relaţie amoroasă cu Anne Pingeot, care, în 1974, i-a dăruit o fiică (Mazarine Pingeot), a cărei existenţă a fost recunoscută abia la moartea preşedintelui francez, în 1996

• Idila dintre Obama şi Beyonce pare mai degrabă o făcătură de presă. Deşi preşedintele american s-ar fi bucurat… Ce e adevărat însă, întotdeauna când s-au întâlnit, Obama a fost mai mult decât tandru cu vedeta muzicii americane

Sursă: www.taifasuri.ro