News

Avere uriașă lăsată de o femeie moştenire unui spital din Italia. Ce bunuri a obținut instituția medicală

O femeie a lăsat moștenire o avere uriașă unui spital din Italia. FANATIK vă spune ce bunuri a obținut instituția medicală
27.08.2021 | 17:59
Avere uriasa lasata de o femeie mostenire unui spital din Italia Ce bunuri a obtinut institutia medicala
ADVERTISEMENT

Femeia de 49 de ani a decedat în luna iunie a anului trecut. Când s-a citit testamentul, toată lumea a avut parte de o surpriză.

Italianca a decis să-și lase toată averea moștenire unui spital din regiunea Aosta. Instituția medicală urmează să intre în posesia a mai multe conturi bancare, a unor case și terenuri, scrie La Stampa.

ADVERTISEMENT

Avere uriașă lăsată de o femeie moştenire unui spital din Italia. Ce bunuri a obținut instituția medicală

Valoarea totală a bunurilor moștenite de spitalul italian nu este încă calculată. Nu s-a terminat inventarierea bunurilor pe care femeia le-a deținut.

De asemenea, reprezentanții spitalului urmează să decidă cum vor fi utilizate proprietățile și banii. Se estimează ca stabilirea exactă a valorii averii să fie terminată abia în luna septembrie.

ADVERTISEMENT

Atunci, autoritățile sanitare din Valle d’Aosta vor stabili dacă vor folosi proprietățile sau le vor vinde și vor folosi banii banii obținuți. Între timp, două case din Pont-St-Martin sunt în curs de renovare.

Proprietățile respective vor fi folosite pentru „nevoi sociale sau de sănătate”. Reprezentanții instituției sanitare au transmis că gestul femeii reprezintă „generozitatea și spiritul de solidaritate față de spitalul Parini, față de autoritățile sanitare și populație”. Aceștia au spus că averea va fi folosită în interesul comunității.

ADVERTISEMENT

Nu este primul caz de acest fel, în Italia. La începutul acestui an, o bătrână a lăsat moștenire o avere impresionantă.

Moștenirea impresionantă împărțită de o femeie între rude, prieteni, spitale, asociaţii sau organizaţii non-profit

Edmonda Marisa Cavanna a decedat în decembrie 2020, la vârsta de 96 de ani. Aceasta le-a făcut o surpriză apropiaților.

ADVERTISEMENT

Când au citit testamentul, oamenii au constatat că femeia deținea o avere de mai mult de 25 de milioane de dolari. Aceasta a decis să o împartă între rude, prieteni, instituții medicale sau asociații și organizații.

Femeia nu fusese niciodată căsătorită și nu avea copii. O nepoată a sa a primit 3,7 milioane de dolari. Ea o îngrijise pe bătrână în ultimii ani.

Edmonda Marisa Cavanna a fost profesoară de literatură și a rămas perfect lucidă până în ultima clipă. Pe patul de moarte, aceasta le-a scris o scrisoare de mulțumire medicilor care au îngjrijit-0, dar și prietenilor și rudelor care i-au fost aproape.

ADVERTISEMENT
Tags: