Life

Averea lui Alex Bodi luată la „puricat” de oamenii legii. Ce investiții a făcut afaceristul înainte de arestare

16.11.2020 | 09:11
Averea lui Alex Bodi luata la puricat de oamenii legii Ce investitii a facut afaceristul inainte de arestare
ADVERTISEMENT

Alex Bodi s-a lăudat de-a lungul timpului cu averea sa fabuloasă, intrând în atenția publică și datorită mașinilor de lux pe care le conduce. Acum procurorii au luat la bani mărunți averea milionarului, reieșind că fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a făcut investiții majore înainte de a fi arestat. 

Omul de afaceri originar din Mediaș a strâns o avere considerabilă, procurorii dorind să afle acum dacă aceasta a fost făcută de pe urma fetelor traficate în Germania sau altfel. Musculosul ar fi făcut investiții majore în orașul natal unde dorea să-și extindă afacerile.

ADVERTISEMENT

Concret, Alex Bodi a cumpărat hotelul Central din Mediaș, fostul cinematograf, dar și o parte dintr-un castel aflat în orașul Sighișoara, acesta din urmă fiind achiziționat împreună cu șeful său, Joseph, cunoscut în lumea mondenă sub numele de „Prințul criptomonedelor”.

Averea lui Alex Bodi, analizată de procurori. Ce a cumpărat milionarul înainte de a ajunge în arest

Toate aceste investiții în domeniul imobiliar au fost făcute cu puțin timp înainte de a fi ridicat de mascați din locuința sa din Voluntari, județul Ilfov. Se pare că milionarul avea de gând să ridice din „cenușă” aceste imobile pentru a le face să funcționeze ca la carte.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, Hotelul Central este cel mai mare din Mediaș și se află chiar în mijlocul orașului în care s-a născut fostul iubit al Biancăi Drăgușanu. Clădirea cu patru etaje și 96 de camere este în paragină încă din anul 2012 când a fost închisă.

Potrivit gandul.ro, Alex Bodi ar fi avut de gând să investească 2-3 milioane de euro în hotel, bani pe care procurorii trebuie să afle dacă provin din afacerile cu prostituția și traficul de persoane. În cazul în care se dovedește că bunurile au fost achiziționate de pe urma fetele racolate acestea urmează să fie vândute.

ADVERTISEMENT

Așadar, bunurile înregistrate pe numele său vor intra în posesia statului cu scopul de a recupera prejudiciul reclamat de presupusele sale victime, printre acestea numărându-se și cea de-a doua soție, Silvia Iulia Sălăgean, care i-a dăruit și o fetiță.

Alex Bodi, unul dintre „locotenenții” grupului infracțional, avion privat?

Pe lângă casele din Mediaș și Ilfov și investițiile imobiliare, omul de afaceri acuzat într-un dosar de proxenetism, trafic de droguri și de persoane, deține și o colecție impresionantă de mașini de mii de euro. Alex Bodi are mai multe autoturisme de lux.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă au mai apărut zvonuri potrivit cărora afaceristul musculos ar deține și un avion privat, însă această informație nu a fost niciodată confirmată de fostul soț al Biancăi Drăgușanu. În plus, bărbatul este proprietarul unei vile din Monte Carlo pentru care ar fi scos din buzunar nu mai puțin de două milioane de euro.

Informațiile obținute în dosarul arestării lui Alex Bodi arată că acesta face parte din gruparea de trafic de persoane condusă de nașul său, interlopul Adrian Tâmplaru, încă din anul 2014. Cei doi au ajuns „colaboratori” la scurt timp după ce musculosul a plecat din Spania pentru a se muta în Germania.

Afaceristul din Mediaș a ajuns unul dintre „locotenenții” de bază ai temutului interlop din Sibiu, mai ales că bărbatul i-a fost naș de cununie la cea de-a doua căsătorie. De asemenea, Adrian Tâmplaru este și nașul spiritual al celei de-a doua fiice a lui Alex Bodi.

ADVERTISEMENT