Sport

Avertisment dur pentru FCSB înainte de startul noului sezon: ”Echipa e mai slabă decât anul trecut”

FCSB se pregătește intens de noul sezon din SuperLiga, însă fostul mare portar Helmuth Duckadam consideră că echipa este mai șubredă față de ediția precedentă.
06.07.2022 | 16:05
Avertisment dur pentru FCSB inainte de startul noului sezon Echipa e mai slaba decat anul trecut
FCSB se pregătește intens de noul sezon din Superliga, însă fostul mare portar Helmuth Duckadam consideră că echipa este mai șubredă față de ediția precedentă. Sursă foto: Facebook FCSB
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” sunt mai hotărâți ca niciodată să pună capăt hegemoniei rivalilor de la CFR Cluj, care au câștigat ultimele cinci titluri.

FCSB, avertizată în privința luptei la titlu

În ciuda faptului că FCSB visează cu ochii deschiși, iar patronul Gigi Becali anunță sus și tare că formația sa nu poate fi oprită în drumul spre laurii de campioană, Helmuth Duckadam lansează un avertisment.

ADVERTISEMENT

”Din punctul meu de vedere, FCSB e mai slabă decât sezonul trecut. Sunt doi fundași noi, care nu au mai jucat împreună. Mă uit la fundaș stânga, la Radunovic, care a mai avut probleme.

Nu știu cine poate juca acolo, poate Ovidiu Popescu. În rest, e aceeași echipă și nu știu câtă motivație mai au jucătorii”, a declarat Duckadam, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Bouhenna s-a accidentat la antrenament

FCSB a decis să se despartă de Andrei Miron, care mai avea 6 luni de contract, iar accidentarea suferită de Iulian Cristea la echipa națională a lăsat echipa cu probleme mari în axul central al defensivei.

Gigi Becali s-a repliat imediat și într-o singură zi a realizat transferurile camerunezului Joyskim Dawa și algerianului Rachid Bouhenna, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Din păcate, jucătorul care în sezonul precedent a ieșit campion cu CFR Cluj s-a accidentat în timpul unui antrenament. FANATIK a aflat că oamenii din staff-ul vicecampioanei României dau vina pe Dan Petrescu pentru problemele medicale ale lui Bouhenna.

Ultimatum pentru Coman

FCSB a început foarte bine seria de meciuri amicale din această vară și după ce a învins pe FC Sfîntul Gheorghe cu 6-0, la Berceni, s-a impus pe terenul celor de la Zimbru Chișinău, scor 6-1, acolo unde Florinel Coman a fost unul dintre cei mai buni jucători.

ADVERTISEMENT

În schimb, Gigi Becali a avut o discuție cu “şeptarul” echipei, spunând că este gata să îi facă loc printre titulari, schimbându-i poziţia lui Tavi Popescu, însă, în același timp, i-a dat și un ultimatum.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,27 este cota pentru ”sub 3,5 goluri” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT