Nicolo Napoli, pe picior de PLECARE de la FC U Craiova!

Situaţia de la FC U Craiova rămîne în continuare incertă, adică diametral opusă de tot ce se întîmplă la rivala CS U, care s-a întărit pe bandă rulantă în această pauză de iarnă....
16.01.2014 | 11:30
Nicolo Napoli pe picior de PLECARE de la FC U Craiova

Situaţia de la FC U Craiova rămîne în continuare incertă, adică diametral opusă de tot ce se întîmplă la rivala CS U, care s-a întărit pe bandă rulantă în această pauză de iarnă. Echipa lui Mititelu însă nici măcar nu ştie dacă va mai avea antrenor la începutul returului ligii secunde, după cum chiar tehnicianul Nicolo Napoli lasă de înţeles, într-un interviu acordat ziarului de casă al lui Mititelu, editie.ro. Am avut discuţii cu patronul echipei, el m-a asigurat că toţi jucătorii se vor întoarce şi că vom continua activitatea. Eu vreau să antrenez Universitatea Craiova, vreau ca la finalul acestui sezon să promovăm în prima ligă. Eu îmi doresc ca toţi jucătorii să se întoarcă. Fără lotul pe care îl doresc, nu ştiu dacă se poate atinge obiectivul propus şi prezenţa mea la Craiova nu mai are rost”, a declarat Napoli pentru editie.ro.

Surse apropiate antrenorului au dezvăluit că Napoli este supărat de faptul că problemele la Craiova nu s-au rezolvat, ba din contră, faţă de finalul turului, accesul pe stadionul Ion Oblemenco le este interzis celor de la FC U, în urma unei ultime decizii a instanţei, pusă în executare. “Eu rămîn şi dacă există în continuare probleme financiare, dar ne trebuie condiţii, stadion, cantonament şi măcar grosul lotului pe care l-am avut în tur, adică jucătorii exponenţiali. Vreau să promovez în prima ligă, nu să fac act de prezenţă la echipa“, s-a confesat Napoli apropiaţilor.

Reunirea lotului este programată pe 20 ianuarie şi în funcţie de jucătorii care se vor prezenta la Craiova, dar şi de rezolvarea cantonamentului de iarnă din Antalya şi a terenului de antrenament pentru şedinţele premergătoare stagiului centralizat, Napoli va lua o decizie.