Life

Avertisment pentru 4 zodii, de la Marian Golea! A început o perioadă de schimbări și câștiguri, care durează până-n iulie

Marian Golea, vești importante pentru patru zodii! Urmează o perioadă marcată de evenimente, iar lucrurile se așază abia în iulie.
16.06.2024 | 12:18
Avertisment pentru 4 zodii de la Marian Golea A inceput o perioada de schimbari si castiguri care dureaza panan iulie
Marian Golea, avertisment pentru zodii. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marian Golea a anunțat că zodiile vor trece prin schimbări. Se intră în zodia Calului, care este de foc, dar care aduce beneficii. Cei care au afecțiuni de inimă, trebuie să știe că nu este o perioadă benefică pentru ei.

Marian Golea, avertisment pentru zodii

Marian Golea a anunțat schimbări pentru patru zodii și a oferit avertizări. Dacă ești Șobolan, eșt pe cai mari, dar atunci când îți este lumea mai dragă, s-ar putea să vină cineva și să-ți pună piedică, a dezvăluit Marian Golea, la Exclusiv VIP.

ADVERTISEMENT

De aceea trebuie să iei micile pierderi ca atare, pentru că poți face o grămadă de bani. Nu te impacienta și nu da prea multă importanță situațiilor minore, vei avea mai mult de câștigat.

Dacă te-ai născut sub semnul Bivolului, ieși din probleme. Totul merge bine, inclusiv în dragoste. Strângi bani cu nemiluita și problemele se rezolvă de acum. Însă, perioada aceasta ține numai până în iulie, valabil pentru toate zodiile.

ADVERTISEMENT

Pentru Iepure, îți merge senzațional. Atenție mare, însă, pentru că dacă petreci prea mult singur, așa ai și putea rămâne. Dragon, Șarpe, treceți printr-o perioadă extraordinară, marcată de lucruri bune.

Probleme pentru câine

Oaie, ar fi trebuit să o duci binișor, însă este cazul să te relaxezi luna asta. Marian Golea recomandă o vacanță în care să mergi singură. Chiar și două zile sunt de ajuns pentru a-ți reveni.

ADVERTISEMENT

Dacă ești în zodia Maimuță, este cazul să te retragi, pentru că vrei să domini pe toată lumea. Calul nu te favorizează. De aceea, ar fi bine să nu intri în afaceri și să nu încep proiecte noi.

Cocoș, cel mai aprig, ești cea mai afectată zodie în această lună. Pot exista scandaluri imense până în iulie. Pentru Câine, Marian Golea a anunțat o „lună slăbuță”, mai ales dacă dețin poziții de conducători.

ADVERTISEMENT

Există riscul să te cerți cu angajații. Atenție la aceste aspecte! Mistreț, tu ești liniștit în următoarea perioadă. Nu există prea multe lucruri care să te deranjeze. Totuși, nu le spui altora ce vor să audă.

ADVERTISEMENT