Sport

Avertisment pentru Claudiu Petrila: „Te antrenează Petrescu, nu unul de pe stradă. Dacă vrei să joci, faci cum spune el”

Claudiu Petrila a fost avertizat de către Basarab Panduru și MM Stoica cu privire la viitorul său la CFR Cluj, ambii fiind de părere că fotbalistul trebuie să se conformeze dorințelor lui Dan Petrescu.
06.07.2022 | 19:00
Avertisment pentru Claudiu Petrila Te antreneaza Petrescu nu unul de pe strada Daca vrei sa joci faci cum spune el
Avertisment primit de Claudiu Petrila. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Pandi” este de părere că problema îi aparține tânărului fotbalist al campioanei României, pe care îl sfătuiește să asculte ceea ce îi transmite Dan Petrescu și să pună în aplicare cât mai repede.

Avertisment primit de Claudiu Petrila

Claudiu Petrila a fost avertizat de către Basarab Panduru și MM Stoica, ambii fiind de părere că fotbalistul greșește în relația cu Dan Petrescu, antrenorul dorind să îl folosească altfel pe acesta față de cum e obișnuit.

ADVERTISEMENT

„Pandi” a avut o reacție dură și i-a criticat și pe fotbaliștii care s-au plâns de metodele lui Dan Petrescu, inclusiv l-a taxat pe Jonathan Rodriguez, care a spus că „Bursucul” i-a distrus cariera.

MM Stoica – Nouă ne place Petrila, pentru că ne place fotbalul, ne place viteză, dar Petrescu vrea altceva, el vrea să fie cum e Deac, să coboare, să aducă mingea și să apară și la finalizare.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru –  Și atunci de întreb ceva. Petrila nu înțelege asta? Nu are și el o problemă? Dacă nu înțelegi că la Petrescu trebuie să joci cum vrea el, problema e și la tine.

Eu așa cred, că problema e la el. Văd un singur lucru, că cei care se antrenează bine joacă. Mulți gândesc că ei joacă doar într-un fel, fotbalul meu… eu așa știu… dau cu exteriorul…

ADVERTISEMENT

„Te antrenează Petrescu, nu unul de pe stradă!”

Discuția a continuat, iar MM Stoica i-a reamintit lui Claudiu Petrila că este antrenat de către Dan Petrescu, nu de orice alt tehnician, așa că trebuie să facă exact cum i se spune.

MM Stoica – Fă ce spune antrenorul, că te antrenează Petrescu, nu unul de pe stradă. Când îi mai aud pe unii că nu știu cum i-a distrus antrenorul cariera… nu e așa, e cum spune Pandi.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru – Petrila trebuie să înțeleagă că nu face ce vrea el, că dacă vrea să mai joace la CFR, trebuie să facă exact cum spune Petrescu.

Claudiu Petrila a intrat pe teren în minutul 82 al duelului dintre Pyunik Erevan și CFR Cluj, scor 0-0, având câteva acțiuni, nefinalizate în cele din urmă.

ADVERTISEMENT