Avertisment pentru Daum: “Am mai luat pumni şi am rămas în picioare”

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
15/08/2016, 10:53
Avertisment pentru Daum: “Am mai luat pumni şi am rămas în picioare”

Răzvan Raţ nu se află în lotul lărgit pentru Muntenegru, însă este pregătit să-i demonstreze lui Christoph Daum că, în ciuda vîrstei, merită să fie convocat pe viitor. Fundaşul a mai dezvăluit că a purtat o discuţie cu selecţionerul pe marginea faptului că nu se află printre “tricolori”.

“Am fost sunat de selecţioner sîmbătă, mi-a spus că nu sînt convocat. A subliniat faptul că este pentru prima oară cînd nu sînt la lot, deşi sînt apt. Asta a fost tot. Am mai avut o discuţie acum două sau trei săptămîni prin care am avut un prim contact. Domnul Daum nu mi-a oferit explicaţii, dar nici eu nu am insistat să le obţin. Sînt alături de echipa naţională, iar dacă se va apela la mine pe viitor voi răspunde cu plăcere.

Pentru moment, nu-mi rămîne decît să susţin echipa din faţa televizorului. Dar, repet, m-am pregătit moral pentru acest lucru. Oricum, pumni am luat destui în vara asta. Am luat mulţi de-a lungul anilor şi am rămas în picioare. Aşa se va întîmpla şi acum. Cei care vor veni în locul meu trebuie să profite, pentru că altfel voi reveni. Filip are calităţi, la fel şi Toşca. Nu sînt degeaba la echipa naţională”, a spus Raţ.

Fundaşul a dezvăluit că Rayo i-a propus o ofertă de prelungire a contractului de nerefuzat.

“Mă antrenez cu Rayo, mai am contract încă un an. Era dorinţa mea de a pleca şi de a încerca să ajung la o echipă care joacă pe prima scenă. Am echipă, nu e problemă. După turneul final am luat în calcul că se va întîmpla acest lucru. Eu îmi voi face treaba la echipa de club, voi vedea dacă voi continua la Rayo.

Pentru că mi-au făcut o ofertă de a mai evolua încă patru ani aici. Probabil că voi accepta oferta. Este foarte, foarte bună şi greu de găsit la vîrsta mea. Oferta demonstrează că sînt apreciat aici şi că au încredere că mai pot juca la nivel înalt pînă la o vîrstă înaintată”, a spus Raţ.

Raţ a vorbit şi despre dubla dintre Steaua şi Manchester City: “Liga Campionilor este o competiţie imprevizibilă, orice se poate întîmpla. Teoretic, City este mai valoroasă ca Steaua, dar s-au mai văzut surprize. Referitor la partida Astrei, ţin să precizez că echipele engleze nu pun mare preţ pe Liga Europa. Pentru ele contează Liga Campionilor şi campionatul”.

Întrebat dacă Nicuşor Stanciu ar face faţă la Celta Vigo, formaţie care îl va monitoriza la partida cu Manchester City, Răzvan Raţ a declarat: “Stanciu are calităţi şi rămîne doar să se adapteze. Dacă este un profesionist în adevăratul sens al cuvîntului, poate face faţă oriunde”.

Ştirea MOMENTULUI

Palmaresul Simonei Halep împotriva olandezei Kiki Bertens

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×