Fotbal intern

Atenționare pentru fanii din DDB: “Nu știu cum pot doar suporterii să conducă un club”

26.03.2021 | 20:59
Atentionare pentru fanii din DDB Nu stiu cum pot doar suporterii sa conduca un club
ADVERTISEMENT

Bogdan Stelea a lansat un avertisment pentru DDB și nu crede că suporterii vor putea să o țină pe Dinamo în viață la nesfârșit prin intermediul unui program.

Fostul portar al naționalei crede că situația de la Dinamo încă este incercă, însă îi laudă pe suporteri pentru implicarea pe care au avut-o de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Bogdan Stelea vine și cu o idee pentru suporteri și le spune că un grup din programul DDB ar trebui să se desprindă de restul fanilor și să se implice mai mult doar ei în destinul „câinilor”.

Avertismentul lui Bogdan Stelea pentru DDB

Bogdan Stelea are un avertisment pentru DDB și nu crede că suporterii vor putea să o ajute pe Dinamo la nesfârșit: „Viitorul lui Dinamo e incert.

ADVERTISEMENT

E de apreciat ce fac suporterii, dar dacă vor să aibă un viitor, trebuie să se desprindă un grup și să conducă doar ei, altfel nu știu cum se va avansa totul”.

„Nu știu cum pot doar suporterii să conducă un club, tocmai de-asta spun că trebuie e o situație complicată acolo”, a mai spus Stelea la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Bogdan Stelea, neimpresionat de victoria României cu Macedonia de Nord

Bogdan Stelea a vorbit despre victoria României din meciul cu Macedonia de Nord, însă nu a fost impresionat: „Din meciul de aseară, echilibrați fiind, trebuie să recunoaștem că am avut noroc și am avut niște probleme.

Golul se marchează cu o minge venită din lateral, după ce un fundaș nu a interceptat mingea, iar mingea trimisă de Ianis s-a dus printre picioarele adversarului.

ADVERTISEMENT

Nu e cum mai auzisem că a vrut să dea printre picioarele fundașului, el a vrut să șuteze și a avut noroc. A dat bine, cu putere de unde a venit centrarea și asta l-a ajutat să marcheze.

Mihăilă mi-a plăcut, dar el trebuie să înțeleagă că nu e de ajuns să fie liniar. El trebuie să învețe să rupă ritmul. El e tânăr și are impresia că poate să se ducă spre poartă fără să-l mai oprească nimeni.

El trebuie să pornească tare, să se oprească și să pornească tare din nou. Așa va destabiliza mult mai multe apărări”, a mai spus Bogdan Stelea.

ADVERTISEMENT
Tags: