Fotbal international

Avertisment pentru Dennis Man din partea unui fost internațional: ”Se mai pierde un jucător de talent”

19.02.2021 | 23:41
Avertisment pentru Dennis Man din partea unui fost international Se mai pierde un jucator de talent
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei Parma, Dennis Man, a primit un avertisment din partea fostului internațional Gabriel Tamaș, acesta transmițându-i că de la el se așteaptă să facă diferența.

Internaționalul român a prins minute puține după transferul de la FCSB în Serie A, în ciuda faptului că italienii au plătit o sumă importantă pentru aducerea sa.

ADVERTISEMENT

După ultimul eșec, antrenorul Roberto D’Aversa s-a apărat în fața jurnaliștilor și a criticat iar transferurile din iarnă, între care și Dennis Man.

Un fost internațional îl avertizează pe Dennis Man

”Parma e într-o situație dificilă. Când te transferi pe o sumă mare, se așteaptă ca din primul minut să faci diferența. Asta va fi greu, fotbalul italian e diferit de cel românesc.

ADVERTISEMENT

Și Adi Mutu a fost la Parma, dar a dat goluri. Poate Dennis o să înceapă să joace bine și o să dea goluri. Asta sper. Dacă nu, va fi o altă perlă a României dată împrumut în altă parte. Se mai pierde un jucător de talent”, este avertismentul fostului internațional Gabriel Tamaș pentru Dennis Man.

Tamaș dă de pământ cu jucătorii de la Dinamo

Jucătorul de la FC Voluntari a vorbit și despre actualii fundași din Liga 1. ”Niciunul nu-mi place. Nu-mi place de niciunul. Când eram mai tânăr, aveai un Chiricheș, Gardoș… Gardoș de acum nu mai e ăla care s-a transferat în Anglia.

ADVERTISEMENT

Este talentat Chindriș de la Botoșani. Nu mai discut de ei, toată lumea discută de ei. În ziua de azi, își iau nasul la purtare și nu mai dau totul pe teren. Eu munceam non-stop și nu-mi luam nasul la purtare. Demonstram în teren că merit să fiu lăudat”, a declarat Tamaș pentru sport.ro.

”Dacă mergeam la Dinamo, nu stăteam cu mâinile în sân. Mă luptam și făceam tot posibilul să câștigăm meciuri. Joci pentru suporteri, pentru familie. Nu poți să te dai la o parte când intri în teren.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu stă 7-8-10 luni fără bani. Dacă erau neplătiți, plecau toți de-acolo. Bani puțini, mulți… s-au luat, că nimeni nu stătea gratis. Dinamo de acum nu mai e cel la care am jucat eu. Suporterii sunt aceiași, dar echipa nu e la nivelul suporterilor”, a mai spus Tamaș.

ADVERTISEMENT