Fotbal international

Avertisment pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă: „Să plece de la Parma! Știu ce spun”

07.05.2021 | 19:14
Avertisment pentru Dennis Man si Valentin Mihaila Sa plece de la Parma Stiu ce spun
ADVERTISEMENT

Deși Parma își dorește cu orice preț să-i păstreze și în sezonul viitor, pentru a forța revenirea în prima ligă italiană, Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt sfătuiți să-și caute alte echipe.

Serie B e un campionat greu. E luptă, e bătaie, iar ei doi nu sunt genul acesta de jucători, susține fostul internațional Paul Codrea, care a evoluat de-a lungul carierei pentru echipe precum Genoa, Palermo, Perugia, Torino, Siena sau Bari.

ADVERTISEMENT

23 de meciuri, 4 goluri și 3 pase de gol a bifat Mihăilă în actuala stagiune, în vreme ce colegul său, transferat la începutul anului de la FCSB, și-a trecut în cont două reușite și o pasă decisivă.

Man și Mihăilă, sfătuiți să plece de la Parma

Spre surprinderea mea, amândoi s-au integrat repede. La Man chiar nu mă așteptăm să o facă, chiar dacă de el îmi plăcea și înainte, are multă calitate.

ADVERTISEMENT

 Serie B este un campionat de uzură, nu prea e calitate acolo, nu e bine pentru ei să rămână Ar fi bine să plece de la Parma. Serie B e un campionat greu. Am jucat acolo câțiva ani.

Multă cantitate, dar nu e calitate, e luptă, e bătaie, iar ei doi nu sunt genul acesta de jucători. Sigur, nu e un capăt de țară să joci în Serie B, dar înseamnă cu totul altceva”, a declarat Paul Codrea la Gold FM.

ADVERTISEMENT

Giovani Becali susține că mijlocașii vor continua în Serie B

Pe de altă parte, Giovani Becali, agentul care i-a transferat în Italia, este convins că Man și Mihăilă vor rămâne să lupte pentru promovare alături de Parma. Asta dacă oficialii clubului nu vor primi între timp anumite oferte de nerefuzat.

Carli (n.r. Marcelo Carli, managerul general al Parmei) are dreptate, cei doi jucători au contract cu Parma încă patru ani, nu sunt multe de spus, e clar. În mercato, pot apărea mere surprize, dar acum este devreme.

ADVERTISEMENT

Serie B îți oferă cu adevărat experiența fotbalului italian. Pentru jucători de 22 de ani și 20 de ani poate fi formativ, dacă rămân la Parma. Vor crește în agresivitate, în cunoștințe despre fotbalul italian și despre clubul Parma”, a explicat acesta pentru Parma Live.

ADVERTISEMENT