ADVERTISEMENT
Fotbal international

Avertisment pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă: „Să plece de la Parma! Știu ce spun”

Autor: Bogdan Solomon | 07.05.2021 | 19:14
Avertisment pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă: „Să plece de la Parma! Știu ce spun”
Un fost internațional îi sfătuiește să-și caute alte echipe după retrogradarea Parmei. Sursa foto: Facebook

Deși Parma își dorește cu orice preț să-i păstreze și în sezonul viitor, pentru a forța revenirea în prima ligă italiană, Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt sfătuiți să-și caute alte echipe.

ADVERTISEMENT

Serie B e un campionat greu. E luptă, e bătaie, iar ei doi nu sunt genul acesta de jucători, susține fostul internațional Paul Codrea, care a evoluat de-a lungul carierei pentru echipe precum Genoa, Palermo, Perugia, Torino, Siena sau Bari.

23 de meciuri, 4 goluri și 3 pase de gol a bifat Mihăilă în actuala stagiune, în vreme ce colegul său, transferat la începutul anului de la FCSB, și-a trecut în cont două reușite și o pasă decisivă.

Man și Mihăilă, sfătuiți să plece de la Parma

Spre surprinderea mea, amândoi s-au integrat repede. La Man chiar nu mă așteptăm să o facă, chiar dacă de el îmi plăcea și înainte, are multă calitate.

ADVERTISEMENT

 Serie B este un campionat de uzură, nu prea e calitate acolo, nu e bine pentru ei să rămână Ar fi bine să plece de la Parma. Serie B e un campionat greu. Am jucat acolo câțiva ani.

Multă cantitate, dar nu e calitate, e luptă, e bătaie, iar ei doi nu sunt genul acesta de jucători. Sigur, nu e un capăt de țară să joci în Serie B, dar înseamnă cu totul altceva”, a declarat Paul Codrea la Gold FM.

Giovani Becali susține că mijlocașii vor continua în Serie B

Pe de altă parte, Giovani Becali, agentul care i-a transferat în Italia, este convins că Man și Mihăilă vor rămâne să lupte pentru promovare alături de Parma. Asta dacă oficialii clubului nu vor primi între timp anumite oferte de nerefuzat.

ADVERTISEMENT

Carli (n.r. Marcelo Carli, managerul general al Parmei) are dreptate, cei doi jucători au contract cu Parma încă patru ani, nu sunt multe de spus, e clar. În mercato, pot apărea mere surprize, dar acum este devreme.

Serie B îți oferă cu adevărat experiența fotbalului italian. Pentru jucători de 22 de ani și 20 de ani poate fi formativ, dacă rămân la Parma. Vor crește în agresivitate, în cunoștințe despre fotbalul italian și despre clubul Parma”, a explicat acesta pentru Parma Live.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
Top 3 cele mai citite
Ţara Galilor
Ţara Galilor
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!