Sport

Avertisment pentru Florin Tănase în cazul întoarcerii la FCSB: ”Nu o să mai fie personajul principal în vestiar”

FCSB caută să se întărească pentru sezonul viitor în vederea participării în Champions League, iar Gigi Becali vrea să-l readucă pe Florin Tănase.
10.05.2024 | 17:18
Avertisment pentru Florin Tanase in cazul intoarcerii la FCSB Nu o sa mai fie personajul principal in vestiar
FCSB caută să se întărească pentru sezonul viitor în vederea participării în Champions League, iar Gigi Becali vrea să-l readucă pe Florin Tănase. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

După înfrângerea din meciul cu Universitatea Craiova, patronul ”roș-albaștrilor” a lansat la FANATIK SUPERLIGA ideea unei întoarceri a fostului căpitan. Plecat în urmă cu 2 ani, acesta nu prea s-a acomodat în zona Golfului.

Cum vede Raul Rusescu revenirea lui Florin Tănase la FCSB

Fost golgheter la FCSB, Raul Rusescu este de părere că întoarcerea lui Florin Tănase ar reprezenta un plus pentru echipă, însă a atras atenția asupra faptului că acesta nu va mai avea aceeași influență în vestiar.

ADVERTISEMENT

”Florin Tănase e un jucător care înscrie 15-20 de goluri pe sezon. E un jucător foarte bun, cu cifre excelente la Steaua (n.r. – FCSB). Ar fi un transfer foarte bun. Ar fi important să vină devreme, nu în septembrie, adică să prindă pregătirea.

Florin Tănase nu se mai întoarce cum a plecat. A plecat din postura de căpitan, dar băieții de acum au câștigat autoritar titlul. Nu o să mai fie personajul principal în vestiar. Acum, în vestiar sunt Târnovanu, Șut, Olaru…

ADVERTISEMENT

Cred că în actuala echipă va juca mai mult în centru: atacant, în spatele vârfului sau inter. Nu-l văd în bandă. E un jucător care te poate ajuta mult mai mult din centru decât din bandă”, a declarat Rusescu, pentru gsp.ro.

MM Stoica, ultimele detalii despre întoarcerea lui Tănase

Agentul Victor Becali consideră că sunt șanse ca Florin Tănase, care va rămâne liber de contract în această vară, să se întoarcă la FCSB, însă a precizat că jucătorul va trebui să renunțe la o sumă importantă din banii pe care îi câștigă în Golf.

ADVERTISEMENT

”Tănase are o relație specială cu Gigi. Țin legătura, vorbesc direct. E posibil să se facă transferul, iar dacă Gigi a zis însemnă că știe el ceva. S-au înțeles tot timpul bine, a plecat și pe bani buni. Deci relația lui Florin cu Gigi ar putea să-l facă să se întoarcă”, a spus impresarul.

Președintele Consiliului de Administrație al FCSB, Mihai Stoica, a mărturisit că jucătorul i-a promis lui Gigi Becali că va reveni la FCSB dacă nu va primi o ofertă interesantă în perioada de transferuri din această vară.

ADVERTISEMENT

”De Tănase nu știu absolut nimic. Înțeleg că el solicită un salariu foarte mare în zona aia. Dacă nu găsește, vine. Așa i-a promis lui Gigi. Ar fi foarte bine să-l avem și în pregătire, mă gândesc, dar în zona Golfului se mișcă mai greu lucrurile, că încep mai târziu campionatele”, a explicat oficialul ”roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT
1,38 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „total goluri prima repriză: peste 0,5” la meciul FCSB - CFR Cluj