Sport

Avertisment pentru Gigi Becali după scandalul cu galeria FCSB: ”Suporterii se vor îndepărta”

Galeria echipei FCSB a făcut scandal și a cerut demisii după ratarea titlului, dar Gigi Becali i-a pus la punct imediat de suporterii recalcitranți.
24.05.2021 | 15:06
Avertisment pentru Gigi Becali dupa scandalul cu galeria FCSB Suporterii se vor indeparta
Galeria echipei FCSB a făcut scandal și a cerut demisii după ratarea titlului, dar Gigi Becali i-a pus la punct imediat de suporterii recalcitranți
ADVERTISEMENT

După ce fanii au protestat în fața stadionului din Giurgiu pe timpul partidei cu Universitatea Craiova, patronul ”roș-albaștrilor” i-a atac violent pe aceștia și s-a luat în mod special de liderul de galerie Gheorghe Mustață.

Mihai Stoica a ținut și el să le răspundă celor care i-au cerut demisia și a anunțat că nu va face acest lucru. El și-a amintit și de vremurile bune când relațiile cu suporterii erau excelente.

ADVERTISEMENT

Scandalul cu galeria i-ar putea aduce numai necazuri lui Gigi Becali

Toate aceste scandaluri dintre galerie și conducerea FCSB vor lăsa urme la clubul patronat de Gigi Becali crede fostul președinte de imagine Helmuth Duckadam, acesta prevestind faptul că suporterii vor părăsi echipa.

”Vestea cea mai tristă, din punctul meu de vedere, e că FCSB s-a îndepărtat de suporteri. Aici va fi o problemă. A fost şi acea discuţie între manager şi şeful galeriei, reacţia domnului Becali la adresa şefului galeriei. Ieri (n.r. – duminică) m-am întâlnit cu un om serios, era foarte dezamăgit de aceste probleme.

ADVERTISEMENT

Din păcate, suporterii se vor îndepărta. Eu nu-mi schimb părerea, FCSB e continuatoarea Stelei din 1986, dar, dacă se va continua în acest ritm, în curând vor rămâne fără suporteri”, a declarat Duckadam pentru Look Sport.

Becali i-a amenințat pe suporteri

La o zi după l-a atacat pe Gheorghe Mustață, Gigi Becali  a continuat tirul la adresa liderului galeriei FCSB și l-a amenințat că îl dă pe mâna bodyguarzilor săi, care în trecut au mai făcut ”ordine” în peluză, în momentele în care era contestat de suporteri.

ADVERTISEMENT

Latifundiarul din Pipera a fost extrem de deranjat de ultimatumul dat de cei din galerie lui Mihai Stoica, căruia i-au cerut demisia, mai ales că se consideră foarte apropiat de managerul general al clubului, cu care are o relație specială.

Totuși, patronul FCSB a încercat să facă pace cu cei din galerie și a revenit la sentimente mai bune. Becali a dat exemplul altor mari antrenori precum Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu, care s-au dus de la Dinamo la Rapid, respectiv de la Steaua la Rapid.

ADVERTISEMENT

Mustață îl acuză pe MM că a mințit

Gheorghe Mustață i-a dat replica lui Gigi Becali, deranjat de faptul că Mihai Stoica l-ar fi dezinformat pe patronul FCSB și i-ar fi spus că a fost amenințat de către cei din galerie.

”Suntem supărați că a fost dezinformat Gigi Becali, că noi l-am fi amenințat pe MM. Noi am rămas aproape de echipă. Dânsul trebuie să țină cont de părerea noastră”, a spus ultrasul.

Ba, mai mult, acesta a amenințat la rândul său și a declarat că Mihai Stoica va fi și mai constestat din acest moment, după ce a mințit.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,93 este cota pentru „CFR Cluj câștigă prima repriză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT