Fotbal intern

Avertisment pentru Gigi Becali să nu renunțe la Harlem Gnohere: „De unde mai iei tu un vârf mai bun?”

02.05.2020 | 14:53
Avertisment pentru Gigi Becali să nu renunțe la Harlem Gnohere: „De unde mai iei tu un vârf mai bun?”
Avertisment pentru Gigi Becali să nu renunțe la Harlem Gnohere: „De unde mai iei tu un vârf mai bun?”. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir crede că Gigi Becali a greșit să-l bage pe Harlem Gnohere în șomaj tehnic și îl avertizează pe patronul FCSB-ului să nu renunțe la serviciile atacantului francez, conform antenasport.ro.

Avertisementul Gigi Becali în privința lui Harlem Gnohere

Dumitru Dragomir îl avertizează pe Gigi Becali să nu renunțe la Harlem Gnohere, pentru că atacantul francez are un randament foarte bun în formația „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

„Greșește cu Bizonul. De unde iei vârf de atac mai bun ca Bizonul?! Părerea mea este că s-a greșit că nu l-a lăsat să joace titular”, a spus fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Atacul lui Harlem Gnohere la adresa lui Gigi Becali

Harlem Gnohere l-a atacat pe Gigi Becali, prin intermediul contului de Instagram, distribuind o poză în care își prelungește contractul cu FCSB până în anul 2021.

ADVERTISEMENT

„Boala Alzheimer e o boala progresivă care distruge memoria și alte funcții mentale importante! Conexiunile neuronale și neuronii de asemenea se degradează și mor! Asta înseamnă distrugerea memoriei și alte funcții mentale importante”, a scris Harlem Gnohere.

Gigi Becali a „luat foc” după acuzațiile lui Harlem Gnohere și i-a oferit un răspuns: „Mă surpinde atitudinea lui Gnohere pentru că niciodată nu ne-a jignit pe niciunul dintre noi. Nu-i permit să spună că cineva din conducerea echipei ar avea Alzaihmer!

Și cu încă un an de contract, așa cum spune el că are, eu îl anunț că e tot în șomaj tehnic. În rest, nu mă mai interesează ce spune și ce face Gnohere de acum încolo. Pentru cât a jucat la noi, a fost plătit foarte bine”.

ADVERTISEMENT

„Am văzut că tot felul de avocaţi vorbesc că Becali a făcut şi a dres, dar îi învaţă aiurea pe jucători. La mine în casă şi în uzină nu îmi dă nimeni sfaturi cum să îmi gestionez afacerea”, a mai spus Gigi Becali.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri