Avertisment! “O să fie prăpăd dacă nu prindem playoff-ul!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
02/02/2018, 20:54
Avertisment! “O să fie prăpăd dacă nu prindem playoff-ul!”

Ionel Dănciulescu, team-managerul echipei FC Dinamo Bucureşti, anunţă că va fi o adevărată problemă dacă trupa din “Ştefan cel Mare” nu va reuşi să se califice în playoff-ul Ligii 1 Betano după finalul sezonului regulat.

“Murim cu toţii. E clar că va fi o explozie dacă nu prindem playoff-ul. O să fie prăpăd, asta e părerea mea personală. E clar că nu va fi un moment plăcut, nici nu ştiu ce se poate întâmpla. Nici nu vreau să mă gândesc că nu vom fi acolo”, a spus Dănciulescu la o emisiune de sport.

Va avea Dinamo probleme financiare?

Mai mult, oficialul lui FC Dinamo Bucureşti a ţinut să-i asigure pe jucătorii lui Vasile Miriuţă că nu vor exista probleme financiare şi că îşi vor încasa salariile, chiar dacă echipa nu va reuşi să prindă un loc de playoff.

“Luând aceşti jucători, e evident că ne asumăm salariile lor, să nu se gândească la faptul că ar fi probleme din acest punct de vedere, chiar dacă nu mergem în playoff”, a mai adăugat fostul atacant al lui Dinamo. 

Ştirea MOMENTULUI

Săpunaru s-a înţeles cu CFR Cluj! Ce salariu va câştiga la campioana României

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.