Fotbal intern

Avertisment pentru naționala României înaintea meciului cu Macedonia de Nord: ”E magnific”

25.03.2021 | 19:01
Avertisment pentru nationala Romaniei inaintea meciului cu Macedonia de Nord E magnific
ADVERTISEMENT

Înaintea meciului pe echipa națională a României îl va disputa cu Macedonia de Nord, primul din preliminariile CM 2022, fostul internațional Gică Craioveanu îi avertizează pe ”tricolori” să fie foarte atenți la mijlocașul Enis Bardhi.

Starul oaspeților este fără îndoială Goran Pandev, dar Craioveanu consideră că acesta nu mai pote reprezenta un pericol la 37 de ani.

ADVERTISEMENT

Partida România – Macedonia de Nord este prima din campania de calificare la turneul final din Qatar și se va disputa fără spectatori pe Arena Națională.

Naționala României, avertizată în privința noului star al Macedoniei de Nord

Legitimat la Levante, Enis Bardhi este considerat de Gică Craioveanu principalul pericol din formației Macedoniei de Nord și a transmis un avertisment ca jucătorii din naționala României să fie cu ochii în patru pe jucătorul de 25 de ani.

ADVERTISEMENT

”Enis Bardhi este foarte bun la faze fixe, este specialist. Bate tot, lovituri libere, cornere. Este un jucător talentat, dar câteodată dispare din joc, mai ales la meciurile importante.

Înainte era un jucător puturos, acum pare puțin schimbat. E foarte talentat, e magnific, dar dispare din joc, poate de-aia nu a ajuns la un alt nivel”, a declarat Craioveanu la emisiunea Fotbal European de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Craioveanu nu crede că Macedonia de Nord ne poate surprinde

”Eu nu văd cum ne-ar putea încurca Macedonia, suntem mult peste ei. Poate ei au de partea lor acel orgoliu, parcă sunt mai răutăcioși, au acea răutate când îmbracă tricoul naționalei. Dar noi avem experiență, avem foarte mult talent de la mijloc în sus. Nu știu unde ne-ar putea surprinde ei.

Îl respect enorm pe Goran Pandev, dar nu știu dacă poate decide un meci, are o vârstă. Și eu am jucat cam la vârsta lui în Spania, la Getafe, nu mai ai aceeași tragere de inimă pe care o ai când ești puști”, a mai spus fostul internațional.

ADVERTISEMENT

Selecționerul Mirel Rădoi ar putea reveni pe banca ”tricolorilor” chiar la meciul cu Macedonia de Nord. Ultimul test efectual de selecționer a fost negativ. Mai e nevoie de încă unul pentru a fi alături de echipa națională.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,29 este cota pentru ”sub 5,5 cartonașe galbene” la meciul România-Macedonia de Nord. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT