Sport

Avertisment pentru Simona Halep, înaintea debutului complicat la Wimbledon: „Are un joc care poate deranja”

Simona Halep (30 de ani) este avertizată înaintea debutului complicat la Wimbledon. Va da piept cu Karolina Muchova (25 de ani), al cărui stil de joc o poate deranja pe româncă.
26.06.2022 | 14:48
Avertisment pentru Simona Halep inaintea debutului complicat la Wimbledon Are un joc care poate deranja
Avertisment pentru Simona Halep, înaintea debutului complicat la Wimbledon: „Are un joc care poate deranja”. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep (locul 19 WTA) își va măsura forțele cu Karolina Muchova (locul 82 WTA) în primul tur de la Wimbledon. Meciul are loc marți, 28 iunie, și se anunță a fi extrem de complicat.

Simona Halep, pusă în gardă pentru meciul cu de debut de la Wimbledon

Fost antrenor al Simonei Halep și al Irinei Begu, Artemon Apostu-Efremov a vorbit în emisiunea „Așii Tenisului”, de la Digi Sport, despre meciul de debut al Simonei de la Wimbledon 2022.

ADVERTISEMENT

Artemon cred că dubla câștigătoare de Grand Slam va avea o misiune complicată cu sportiva din Cehia, care are un stil ciudat de joc.

„Pe hârtie, fiecare jucătoare pleacă cu 50% șanse. Este drept că jucătoarea din Cehia are un joc care poate deranja, mai ales pe iarbă. Vine des la fileu, știe să joace slice, variază.

ADVERTISEMENT

Din punctul meu de vedere, Simona va avea la ora meciului toate informațiile și, dacă păstrează nivelul din meciul cu Anisimova, ar trebui să fie câștigătoare. Dar Simona a avut o tragere destul de dificilă.

E un anumit ‘setup’ pe care Simona și-l face pe iarbă și reușește astfel să rămâne agresivă”, a declarat Apostu-Efremov, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Wimbledon 2022 se desfășoară între 27 iunie și 10 iulie, meciurile urmând a fi difizate de TV Eurosport. Detalii despre partidele sportivelor din România vor putea fi urmărite pe site-ul FANATIK.

Cine este Karolina Muchova

Karolina Muchova este prima adversară a Simonei Halep, care va încerca să recucerească titlul obținut în 2019. Sportiva în vârstă de 25 de ani tocmai a revenit după o accidentare și, în 2022, a disputat un singur meci pe iarbă, cu Ons Jabeur, pe care l-a pierdut în turul 2 de la Berlin.

ADVERTISEMENT

Muchova și Halep se vor înfrunta pentru prima dată în istorie. Dacă Simona Halep s-a impus la Wimbledon în 2019, cehoaica a ajuns în sferturi pe iarba londoneză, la edițiile din 2019 și 2021.

ADVERTISEMENT