Avertisment pentru toţi jucătorii de Pokemon Go! Ce riscaţi după instalarea aplicaţiei

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
21/07/2016, 12:44
Avertisment pentru toţi jucătorii de Pokemon Go! Ce riscaţi după instalarea aplicaţiei

Pokemon Go ar putea avea grave probleme de cibersecuritate.Adam Reeve, cercetător la o firmă de cibersecuritate, a postat pe platform de microblogging Tumbler o explicaţie a modului în care securitatea datelor personale poate fi compromisă.

Prin crearea unui cont pe site-ul pokemon.com, compania care a dezvoltat acest joc poate accesa documentele din Google drive, poate vedea fotografiile din Google photos şi poate examina istoricul căutărilor cu motorul Google, a arătat Adam Reeve.

„Google a verificat faptul că nicio altă informaţie nu este primită sau accesată de Pokemon Go sau de Niantic. Google va reduce accesul Pokemon Go doar la informaţiile de bază din profilul utilizatorilor care, la rândul lor, nu vor trebui să ia nicio măsură”, arată un comunicat al Niantic, compania care a dezvoltat Pokemon Go.

Sursă: www.antena3.ro

Ştirea MOMENTULUI

Harlem Gnohere a devenit netransferabil. Becali cere o sumă imensă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×