Life

De ce se descarcă bateria mai repede la iPhone. Detaliul pe care mulți utilizatori nu l-au observat

Apel neașteptat către toate persoanele care folosesc iPhone. Eroarea care poate strica complet bateria smartphone-ului.
12.05.2023 | 07:40
De ce se descarca bateria mai repede la iPhone Detaliul pe care multi utilizatori nu lau observat
Apel neașteptat către toate persoanele care folosesc iPhone. Eroarea care poate strica complet bateria smartphone-ului. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Avertisment pentru toți utilizatorii de iPhone. Greșeala care poate distruge bateria telefonului tău. Foarte mulți oameni s-au plâns în ultima perioadă pe rețelele de socializare despre acest aspect îngrijorător.

Apel neașteptat către toate persoanele care folosesc iPhone. Eroarea care poate strica complet bateria smartphone-ului

Pe Twitter a fost făcut un apel neașteptat către toate persoanele care folosesc iPhone. Eroarea care poate strica complet bateria smartphone-ului are legătură cu ultima actualizare făcută de compania americană.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba de iOS 16.4.1(a), care se pare că diminuează capacitatea dispozitivului de a păstra încărcarea. De asemenea, foarte multe persoane s-au plâns că bateria telefonului mobil se încarcă mult mai greu.

Un utilizator a dezvăluit că bateria iPhone-ului său a scăzut cu 22% în doar 46 de minute, în timp ce altul a spus că a pierdut 30% în jumătate de oră doar pentru că a activat Spotify și a intrat pe contul personal de Twitter.

ADVERTISEMENT

Reacțiile oamenilor au apărut cu sutele pe social media după ce ultima actualizare, cunoscută drept Rapid Security Response, a fost lansată brusc de Apple săptămâna trecută, în speranța de a remedia problemele de securitate.

„Această nouă actualizare pentru iPhone doar îmi strică durata de viață a bateriei Încărcarea durează câteva ore. Ridicol”, „iPhone-ul meu 13 mini se supraîncălzește după actualizare”.

ADVERTISEMENT

„De la lansarea iOS 16.0.1 și până la ultima actualizare iOS 16.4.1 există o descărcare severă a bateriei și încălzirea dispozitivului, deși știți despre această problemă”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de utilizatori, notează Daily Mail.

iPhone, probleme cu bateria după ultima actualizare

iPhone are foarte multe probleme cu bateria după ultima actualizare. Unele persoane cred că firma cunoaște foarte bine această problemă care trebuie remediată în timp util, altfel mulți vor renunța cu totul la aceste telefoane.

ADVERTISEMENT

Faptul că dispozitivele suferă neplăceri de acest gen îi pune pe gânduri pe oameni, în ciuda faptului că experții Apple susțin că ultimele actualizări ajută la păstrarea duratei de viață a bateriei dispozitivelor mai vechi.

De asemenea, reprezentanții companiei susțin că nu reprezintă un truc pentru a-i determina pe clienți să cumpere telefoane noi. Până acum Apple nu a comentat aceste necazuri care pot fi normale în urma unor actualizări de software precum acestea.

ADVERTISEMENT