Fotbal international

Avertisment pentru tripleta lui Liverpool înainte de meciul cu FC Porto: “Nu vor trece de mine”

09.04.2019 | 19:19
Avertisment pentru tripleta lui Liverpool inainte de meciul cu FC Porto Nu vor trece de mine

Danilo Pereira a lansat un avertiment pentru tripleta lui Liverpool înainte de meciul cu FC Porto. Cele două echipe se vor duela marţi, de la ora 22:00, în manşa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, iar Salah, Firmino şi Mane sunt principalele pericole pentru defensiva portughezilor.

Avertisment pentru tripleta lui Liverpool înainte de meciul cu FC Porto din UEFA Champions League

Tripleta lui Liverpool a primit un avertisment din partea lui Danilor înainte de meciul cu FC Porto. La conferinţa de presă premergătoare partidei de pe “Anfield”, mijlocaşul defensiv de 27 de ani a anunţat că cei trei jucători nu vor trece de el, cu toate că le-a lăudat prestaţiile din ultima perioadă.

“Nu vor trece de mine. Asta e ceea ce gândesc eu. Sunt pregătit să dau tot ce am mai bun. Pot contraataca cu uşurinţă, au jucători care sunt rapizi. Au şi câteva slăbiciuni, dar nu o să le spun acum. Este o echipă ofensivă, care poate pune multe probleme”, a declarat Danilo Pereira.

Avertisment pentru tripleta lui Liverpool înainte de meciul cu FC Porto
Avertisment pentru tripleta lui Liverpool înainte de meciul cu FC Porto

“Nu ne gândim la vreo revanşă”

La conferinţa de presă premergătoare mecului Liverpool – FC Porto, Sergio Conceicao, antrenorul “dragonilor”, a susţinut că jucătorii lui nu se gândesc la vreo revanşă pentru ceea ce s-a întâmplat în sezonul trecut, când englezii i-au eliminat în faza optimilor de finală din UEFA Champions League.

“Am tot auzit această întrebare legată de o revanşă în faţa lui Liverpool. Nu vreau să vorbesc despre aşa ceva, dar voi continuaţi să întrebaţi. Nu ne gândim la nicio revanşă, vorbim despre fotbal aici. Toate meciurile au istorii diferite. Un singur meci nu va schimba lucrurile. Ce s-a întâmplat anul trecut e de domeniul trecutului. Nu trebuie să fim obsedaţi”, a precizat Sergio Conceicao.