Fotbal intern

Avertisment pentru viitorul antrenor de la FCSB. Când o să intervină Becali la echipă. “Ai cinci meciuri să demonstrezi!”

23.12.2018 | 15:19
Avertisment pentru viitorul antrenor de la FCSB Cand o sa intervina Becali la echipa Ai cinci meciuri sa demonstrezi
ADVERTISEMENT

Mihai Teja, Dan Alexa, Laurenţiu Reghecampf şi Dan Petrescu sunt pe lista lui Gigi Becali pentru a-l înlocui pe Nicolae Dică, dar patronul FCSB-ului a ţinut să îl avertizeze pe cel care o să o pregătească pe vicecampioana României după ce antrenorul în vârstă de 38 de ani o să îşi dea demisia.

Gigi Becali a dezvăluit că o să anunţe numele viitorului antrenor al FCSB-ului pe 26 sau 27 decembrie şi că până atunci va discuta cu toţi tehnicienii de pe lista lui pentru a vedea ce mentalitate au. Mai mult, latifundiarul din Pipera a lăsat să se înţeleagă că viitorul antrenor al “roş-albaştrilor” va avea la dispoziţie 5 meciuri pentru a demonstra, iar dacă nu o să fie încântat de ce o să vadă pe teren o să intervină.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, avertisment pentru viitorul antrenor de la FCSB

“După Crăciun, voi anunţa numele antrenorului. 26-27 decembrie. Acum vorbesc cu ei. Vorbesc cu ei ca să văd ce mentalitate au, cum văd, ce sistem vor să joace, cum vor să joace. Ei ştiu ce sunt eu, ce vreau eu. E posibil să le spun <Uite, ai 5 meciuri, demonstrează că eşti antrenor. După care, dacă nu demonstrezi, ce să facem? La mine cine vine ştie> , a declarat Gigi Becali pentru Telekom Sport.

Gigi Becali a decis să renunţe la serviciile lui Nicolae Dică după meciul pierdut de FCSB în faţa celor de la CFR Cluj, scor 0-2, în etapa 21 din Liga 1 Betano. Gruparea “roş-albastră” a terminat anul pe locul doi, cu 40 de puncte, la 6 în spatele liderului CFR Cluj. Ceea ce l-a nemulţumit pe Gigi Becali şi l-a făcut să îi ceară demisia antrenorului a fost decizia lui Dică de a-l scoate pe finalul meciului pe Olimpiu Moruţan.

ADVERTISEMENT
  • 78 de meciuri a stat Nicolae Dică pe banca tehnică a FCSB-ului din postura de antrenor pincipal
  • 40 de puncte a adunat FCSB în sezonul 2018 – 2019 cu Nicolae Dică pe banca tehnică