Sport

Avertismentul pe care PSG nu l-a luat în calcul! Ce spunea un fost antrenor al Barcelonei despre Lionel Messi

PSG a ignorat avertismentul unui fost antrenor al Barcelonei despre Lionel Messi. Quique Setien a explicat cât de greu este să antrenezi un fotbalist atât de mare ca argentinianul.
13.01.2022 | 08:43
Avertismentul pe care PSG nu la luat in calcul Ce spunea un fost antrenor al Barcelonei despre Lionel Messi
Lionel Messi a refuzat să dea mâna cu Mauricio Pochettino
ADVERTISEMENT

Lucrurile n-au mers conform planului pentru Lionel Messi la Paris Saint-Germain de la transferul său din vară de la Barcelona.

Argentinianul nu a început sezonul în formă maximă după o pauză prelungită de vară şi a avut probleme medicale în startul sezonului. De asemenea, a fost criticat pentru că este „nerespectuos” față de antrenorul și clubul său

ADVERTISEMENT

Setien, despre Messi: „Este dificil de gestionat”

Cu un an înainte de mutarea sa în Parc des Princes, Messi a fost antrenat de Quique Setien la Barcelona. Acesta a stat doar o jumătate de sezon la giganții catalani, iar mai târziu a declarat pentru El Pais că Messi a fost „dificil” de gestionat.

Cred că Messi este cel mai bun din toate timpurile”, a spus Setien. „Au fost și alți jucători buni care au fost grozavi, dar continuitatea pe care a avut-o acest băiat de-a lungul anilor nu a fost avută de nimeni”, a continuat spaniolul.

ADVERTISEMENT

Leo este greu de gestionat. Cine sunt eu să-l schimb?”, a spus Setien, după care a adăugat: „Este foarte rezervat, dar te face să vezi lucrurile pe care le dorește. Nu vorbește mult”.

Succesorul lui Setien, Ronald Koeman, nu părea să intre în conflict cu Messi, dar mai târziu a descris cât de influent a fost argentinianul la antrenament și l-a etichetat drept „tiran”.

ADVERTISEMENT

Reacție dezamăgitoare a lui Jerome Rothen la adresa lui Messi

Fostul jucător al PSG, Jerome Rothen, a explicat recent că „Pochettino nu este respectat de Lionel Messi”. „Singurul care îl respectă cu tărie, după părerea mea, este Kylian Mbappe, și nu țin deloc cu ceilalți jucători”.

Potrivit The Mirror, Lionel Messi nu și-a ținut nici antrenorul, nici clubul la curent cu situația sa. El a stat izolat în orașul său natal, Rosario (Argentina), din cauza testării pozitive cu COVID, înainte de a se întoarce la Paris săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT

Messi, în „conflict” cu PSG și Pochettino

Fotbalistul de 34 de ani a găsit plasa adversarilor doar o dată în Ligue 1 în acest sezon. De asemenea, a părut deseori inconfortabil pe partea dreaptă a unui atac de trei oameni în echipa lui Mauricio Pochettino.

Se spune că Messi este nemulțumit de conducerea lui Pochettino la PSG. Cei doi par să împărtășească o relație înghețată în timpul petrecut împreună la Paris.

La începutul acestui sezon, atacantul superstar a renunțat la a mai strânge mâna cu Pochettino, după ce a fost înlocuit într-un meci. Starul argentinian fusese schimbat cu un sfert de oră înainte de finalul meciului cu Lyon.

De asemenea, unii specialişti susțin că sosirea lui Messi la PSG a provocat diviziuni în interiorul clubului, între Kylian Mbappe și Neymar. Ce doi, care erau inseparabili anterior, nu mai sunt par atât de apropiați – clubul fiind acum împărțit între sud-americani și jucătorii francofoni.

ADVERTISEMENT