Life

Avertismentul astrologului Cristina Demetrescu. Ce ne aduce SuperLuna Sângerie din 26 mai în zodia Săgetător

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit despre SuperLuna Sângerie din 26 mai, când are loc și o eclipsă totală. Cât de mult ne va afecta dublul fenomen?
25.05.2021 | 11:09
Avertismentul astrologului Cristina Demetrescu Ce ne aduce SuperLuna Sangerie din 26 mai in zodia Sagetator
Cristina Demetrescu a dezvăluit cu ce efecte vine SuperLuna Sângerie din 26 mai. Foto: captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Astrologul Cristina Demetrescu a lansat câteva avertismente în legătură cu SuperLuna Sângerie din 26 mai din zodia Săgetător. Tot atunci are loc și o eclipsă totală de Lună.

Nu există zodie care să nu resimtă efectele acestui dublu eveniment care are loc pe 26 mai. Fenomenul va avea un impact asupra fiecăruia în parte.

ADVERTISEMENT

Astrologul susține că ne putem aștepta și la anumite evenimente imprevizibile care pot avea loc la scară globală după data de 26 mai.

Cristina Demetrescu, despre SuperLuna Sângerie din 26 mai și eclipsă. Impact puternic la nivel internațional

„Este o lună plină, dar și o eclipsă, se produce pe zodia Săgetătorului, este o Lună aproape de Pământ, de aceea se va vedea destul de mare, spectaculoasă, și vine în primul rând cu un impact în emoțiile oamenilor care simt nevoia de libertate.

ADVERTISEMENT

Săgetătorul se asociază cu această nevoie de libertate, de a călători, Săgetătorul este un semn care guvernează planul internațional.

Dincolo de impactul puternic pe care poate să-l aducă la nivel internațional, și probabil că vom mai auzi de evenimente care pot marca drumurile și libera circulație a oamenilor, vine cu această nevoie de a ne delimita sau a ne detașa de ce ne-a ținut captivi în ultimul an și jumătate”, a declarat Cristina Demetrescu la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Înainte de intervenția de la Antenă, aceasta a făcut câteva previziuni la Prima TV pentru fiecare zodie în parte, după cum urmează.

Cum sunt afectate zodiile

Pentru Berbec, această eclipsă cade cu Luna pe karmă. Se produce în zona studiilor, a perspectivelor, a ideologilor. Berbecii au o schimbare de direcție, vor crede în lucruri noi.

ADVERTISEMENT

Taurii simt că cineva se bagă în treburile lor. Poate fi vorba chiar despre o autoritate. Taurii o mai au pe Luna Neagră până pe 18 iulie.

Gemenii se vor întâlni cu cineva din trecutul lor, ceea ce perturbă spiritele, dar nimic nu e întâmplător.

Racii s-ar putea să își facă anumite analize. Apar schimbări la locul de muncă. Apare o persoană nouă la muncă, iar asta este, de fapt, karma. Vor fi ceva mai solicitați și mai îngrijorați de această captivitate.

Leii au eclipsa din 26 mai în plan sentimental. Cei care deja au copii, această karmă le arată anumite efecte ale educației pe care le-au transmis-o copiilor. Unii nu vor fi foarte încântați.

Fecioarele vin cu niște slăbiciuni fizice, cu un soi de captivitate emoțională. Se tot întorc în aceeași stare. Credința le ridică vibrația, dar trebuie să fie atente la cauze mai vechi.

Balanțele au discuții cu frații și surorile despre acte. Se poate ajunge la o dispută legată de moștenire. Acolo poate fi un viciu. Nu se termină foarte frumos.

Scorpionii trebuie să plătească un preț. Nu trebuie să se supere dacă pierd ceva sau dacă află că au fost înșelați.

Săgetătorii au capacitatea de a înțelege care este impactul karmic în viața lor. Nu trebuie să se hazardeze față de riscuri care nu merită.

Capricornii au de făcut câteva investigații medicale. Este o perioadă dezenergizată. Aceste eclipse vin cu o stare mai proastă.

Vărsătorii primesc vești de la prieteni. Dacă nu le-a păsat niciodată de nimic, se vor confrunta cu un blocaj. Nu vor avea la cine să ceară ajutorul.

Peștii sunt în centrul atenției de când a intrat Jupiter în acest semn pe 13 mai. Au tot felul de demersuri legate de acte, de documente.

 

 

ADVERTISEMENT