News

Avertismentul dur al medicului Vasi Rădulescu după recordul de aproape 35.000 de infectări: „Cei nevaccinaţi şi cu factori de risc pot umple statistica la decese”

Avertismentul dur al unui medic după recordul de aproape 35.000 de infectări. Ce a declarat Vasi Rădulescu după ce s-au înregistrat atât de multe cazuri.
27.01.2022 | 09:03
Avertismentul dur al medicului Vasi Radulescu dupa recordul de aproape 35000 de infectari Cei nevaccinati si cu factori de risc pot umple statistica la decese
ADVERTISEMENT

Medicul Vasi Rădulescu a transmis un mesaj foarte clar după ce în țara noastră au fost înregistrate aproape 35.000 de cazuri de infectare cu coronavirus.

Vasi Rădulescu, scenariu sumbru privind decesele. Cine este în pericol din cauza Covid

Acesta a spus că, deși raportarea oficială a arătat aproape 35.000 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, cel mai probabil a fost vorba de peste 100.000 în realitate.

ADVERTISEMENT

Medicul a avertizat că vom „da piept cu virusul” în următoarele luni și a spus că persoanele nevaccinate și care au factori de risc pot să moară și să „umple statistica la decese”.

Veștile nu sunt mai bune nici pentru cei tineri care nu s-au vaccinat, căci în cazul lor totul va fi o loterie, dar nu sunt excluse cazurile grave sau chiar decesele.

ADVERTISEMENT

„34.255 cazuri în ultimele 24 de ore. Probabil peste 100.000 în realitate. Aproape 100 decese.

Vom da cu toții piept cu virusul în următoarele luni. Cei nevaccinați și cu factori de risc pot umple statistica la decese, din păcate. Cei tineri, verzi, nevaccinați – loterie”, a scris acesta, pe pagina sa de Facebook.

Avertismentul dur al medicului Vasi Rădulescu: „Vom trece urât și prin valul 5”

Medicul Vasi Rădulescu a mai transmis și ce se va întâmpla cu cei care au și doza booster făcută: ei vor trece mai ușor prin boală, iar șansele de a dezvolta forme grave ale coronavirusului sunt mici.

ADVERTISEMENT

Numărul record de cazuri de Covid-19 va fi depășit, spune medicul, având în vedere și faptul că sun mulți care nu se testează pentru a vedea dacă au sau nu coronavirus.

Valul cinci va fi unul prin care „vom trece urât”, a spus medicul, care a avertizat și că „știința nu iartă”.

ADVERTISEMENT

„Cei bine informați, responsabili, cu booster făcut -> trecere relativ ușoară prin boală.

34.255 va fi depășit și oficial. E oricum depășit neoficial, știm asta. Unii cred că au răceli, nu se testează, nu anunță nimic, ba mai și ies din case.

Vom trece urât și prin valul 5. Cum ziceam cândva, știința nu ne iartă și ne așază la locul nostru”, a spus acesta.

În România s-a înregistrat cel mai mare număr de cazuri noi de la începutul pandemiei și până acum, pe data de 26 ianuarie: aproape 35.000 de cazuri.

ADVERTISEMENT