Carousel hot news

Avertismentul făcut de Rusia: “Suntem forţaţi să luăm măsuri militare!”

Decizia NATO de suplimentare a capacităţilor militare în apropierea frontierelor Rusiei înrăutăţeşte situaţia la nivel global, avertizează Nikolai Patruşev, secretarul Consiliului Naţional...
Autor: Ionuţ Cataramă | 20.06.2016 | 22:17
Avertismentul făcut de Rusia:

Decizia NATO de suplimentare a capacităţilor militare în apropierea frontierelor Rusiei înrăutăţeşte situaţia la nivel global, avertizează Nikolai Patruşev, secretarul Consiliului Naţional de Securitate de la Moscova.

“Statele Unite şi partenerii din cadrul NATO au luat măsuri în sensul aducerii infrastructurii militare mai aproape de frontierele Rusiei. În acelaşi timp, se vehiculează supoziţia unei «ameninţări militare ruse». Polonia şi ţările baltice s-au alăturat acestei frenezii mediatice”, a declarat Nikolai Patruşev, citat de site-ul agenţiei Tass.

“Rusia este forţată să ia măsuri simetrice de tip politic, economic şi militar. Aceste măsuri, inclusiv cele din regiunea baltică, se bazează pe strategia Rusiei în materie de securitate naţională prezentată de preşedintele Vladimir Putin la sfârşitul anului 2015”, a subliniat Patruşev.

Citeşte mai mult pe www.antena3.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!