ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Avertismentul făcut de teroriştii de la ISIS: “Acesta este doar începutul!”

Reţeaua Stat Islamic (SI) a avertizat cu privire la atacuri repetate în Bangladesh şi în împrejurimi până când legea islamică Sharia va fi instituită, anuntând într-o înregistrare video...
Autor: Ionuţ Cataramă | 06.07.2016 | 21:05
Avertismentul făcut de teroriştii de la ISIS:

Reţeaua Stat Islamic (SI) a avertizat cu privire la atacuri repetate în Bangladesh şi în împrejurimi până când legea islamică Sharia va fi instituită, anuntând într-o înregistrare video că uciderea de săptămâna trecută a 20 de persoane în Dhaka a fost doar o mică parte din ceea ce urmează.

ADVERTISEMENT

Vineri seara, indivizi au deschis focul cu arme automate şi au luat ostatici într-un restaurant situat într-o zonă în care sunt misiuni diplomatice, în capitala Bangladeshului. Atacul s-a soldat cu moartea a 20 de civili, şi anume a 9 italieni, 7 japonezi, un american, un indian şi doi poliţişti. Şase indivizi înarmaţi au fost eliminaţi şi 13 ostatici, inclusiv 3 străini, au fost salvaţi sâmbătă în timpul unei operaţiuni a poliţiei.

La începutul înregistrării video sunt prezentate imagini cu atacurile recente din Paris, Bruxelles şi Orlando (Statele Unite), revendicate de reţeaua teroristă.

ADVERTISEMENT

“Ceea ce aţi văzut în Bangladesh…a fost doar o mică parte. Acest lucru se va repeta, se va repeta şi se va repeta până când voi pierdeţi şi noi câştigăm iar legea Sharia va fi institută în întreaga lume”, a spus în înregistrarea video un militant din Bangladesh identificat cu numele de Abu Issa al-Bengali, potrivit Reuters online.

Sursă: www.antena3.ro

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!