Fotbal international

Avertisment pentru George Pușcaș după revenirea la Inter. “Să găsească o soluție!”

26.07.2019 | 08:31
Florin Răducioiu despre George Puşcaş. Ar greşi dacă ar rămâne la Inter

Unul dintre jucătorii emblematici ai Generaţiei de Aur, atacantul care ne-a făcut să visăm până departe cu golurile marcate la Mondialul din SUA, Florin Răducioiu, crede că George Puşcaş ar face o mare greşeală dacă ar rămâne la Inter şi îi dă un avertisment: “Să găsească şi asta cât mai repede o soluţie ca să joace cât mai mult!”

Avertismentul lui Florin Răducioiu pentru George Puşcaş

George Puşcaş a fost o adevărată revelaţie la turneul final al CE de tineret din Italia, acolo unde naţionala României a depăşit toate aşteptările, jucând semifinala cu Germania, pe care a şi condus-o la pauză exact prin golurile vârfului aflat în proprietatea lui Inter. Nu au fost singurele goluri marcate de puternicul vârf al României U21, el înscriind şi cu Croaţia şi Anglia, ambele din lovituri de la 11 metri, aşa cum a făcut şi la primul gol din semifinală. În total, el a înscris patru goluri.

Urmare a foarte bunelor evoluţii de la tineret au început să curgă ofertele pentru George Puşcaş. Sheffield United şi Aston Villa, două dintre noile venite în Premier League, cele două puteri din Moscova, ŢSKA şi Spartak, Galatasaray, dar jucătorul a plecat cu Inter în stagiul de meciuri amicale din cadrul International Champions Cup, unde a stat pe bancă în primul meci, cu Manchester United şi a intrat puţin în partida cu Juventus.

Florin Răducioiu despre George Puşcaş. Românul se află acum în Singapore cu Inter

Răducioiu crede că Puşcaş face o greşeală

Florin Răducioiu crede că George Puşcaş ar face o mare greşeală dacă ar dori să rămână la Inter pe mai departe. El a declarat pentru Telekom Sport: ”În ceea ce-l priveşte pe Puşcaş, cred că ar trebui să îşi găsească o soluţie cât mai repede, o echipă în care să joace mai mult, titular, nu are, după părerea mea, nicio şansă la Inter să joace.

Este în turneu de pregătire cu ei în Singapore, dacă nu greşesc, îi prinde foarte bine, dar trebuie ca managerul lui şi cu el să găsească o soluţie, o echipă în care să joace, ăsta cred că e obiectivul lui. Sincer, nu cred că va juca la Inter, este foarte greu să joci acolo, dar să nu ne grăbim. Mai ştii, acum în fotbal totul e posibil”.