Sport

Avertismentul lui Gabi Balint pentru Mirel Rădoi: „Sper să nu se schimbe și pe el!”

Gabi Balint l-a avertizat pe Mirel Rădoi înainte de Germania - România.
08.10.2021 | 21:42
Avertismentul lui Gabi Balint pentru Mirel Radoi Sper sa nu se schimbe si pe el
ADVERTISEMENT

Gabi Balint a atras atenția asupra numărului mare de jucători pe care Mirel Rădoi i-a luat la naționala României de când este selecționer și l-a avertizat, spunând să aibă grijă să nu se schimbe și pe el în viitor.

Mihai Stoichiță a oferit o reacție de la Hamburg, chiar înainte de startul partidei cu Germania, recunoscând că meciul cu Armenia este cel mai important, cel cu Germania poate fi tratat ca un bonus.

ADVERTISEMENT

Avertismentul lui Gabi Balint pentru Mirel Rădoi

Gabi Balint a vorbit înainte de partida dintre Germania și România, avertizându-l pe selecționerul Mirel Rădoi în privința numărului mare de fotbaliști convocați la națională de când a preluat echipa.

„Nu avem o omogenitate și nici Mirel nu are o echipă în cap la fiecare meci, el schimbă de la meci la meci, ceea ce nu știu dacă e bine, din punctul meu de vedere nu e bine, dar nu mai e mult, trebuie să tragem tare acum.

ADVERTISEMENT

Sunt pre multe schimbări și sper ca selecționerul să nu se schimbe și el între timp. Deja 60 de jucători la națională de când a venit el mi se pare un număr cam mare”, a spus Gabi Balint, la TV DigiSport.

„Meciul cu Germania e ca un bonus pentru noi!”

Mihai Stoichiță a vorbit înainte de partida cu Germania și a recunoscut că duelul este privit ca un bonus pentru „tricolori”, confruntarea cu Armenia fiind cea cu adevărat importantă pentru selecționata lui Mirel Rădoi:

ADVERTISEMENT

„În seara asta e un bonus, pentru că orice ai face, trebuie să câștigi luni. Poate să fie un moment de la care să pornească o nouă echipă a României.

Vom vedea și ce am pregătit ca partitură tactică și până la urmă sperăm într-un rezultat pozitiv. Sper ca în seara asta să fim noi cei care pun o piedică și să jucăm bine”.

ADVERTISEMENT

„Sunt 850 de români în tribune, atâtea au fost atribuite și probabil că vor fi maxim 25.000 de suporteri în întreg stadionul”, a mai spus Mihai Stoichiță înaintea meciului.

În tur, Germania s-a impus la limită în fața României, scor 1-0, într-un meci în care „tricolorii” nu au avut ocazii importante la poarta lui Manuel Neuer.

Hansi Flick este noul selecționer al Germaniei, iar de la venirea sa, „Die Mannschaft” are trei victorii din tot atâtea meciuri și un golaveraj uluitor de 12-0.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,65 este cota pentru „1 solist” la meciul România – Armenia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT