Fotbal intern

Avertismentul lui Gică Craioveanu după victoria cu FCSB: „Să nu vindem fum! Craiova nu e campioană”

13.07.2020 | 10:20
Avertismentul lui Gica Craioveanu dupa victoria cu FCSB Sa nu vindem fum Craiova nu e campioana
ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu le atrage atenția jucătorilor lui Cristiano Bergodi după victoria importantă cu FCSB, 2-1.

„Grande” consideră că Universitatea Craiova nu este încă sigură de titlul de campioană și vrea ca jucătorii să rămână cu picioarele pe pământ.

ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu crede că victoria cu FCSB nu va mai însemna nimic, în cazul în care echipa nu va reuși să lege și alte victorii.

Avertismentul lui Gică Craioveanu

Gică Craioveanu le atrage atenția elevilor lui Cristiano Bergodi și le spune că nu este timp de o bucurie imensă după victoria din Bănie cu FCSB: „Craiova nu e campioană. Să nu vindem fum când nu trebuie să vindem fum.

ADVERTISEMENT

Că suntem favoriţi, este altceva, dar nu suntem campioni. Am încredere în aceste meciuri, sunt două echipe foarte bune, una Botoşani care acum speră la cupele europene iar cealaltă, Astra, chiar dacă nu o să joace în Europa, o echipă foarte imprevizibilă”.

„Bergodi e magician, așa pare, că ştie să motiveze echipa, după aia vedem, mai sunt trei etape foarte dificile. Trebuie să mă întorc în Spania, dar sunt capabil de orice. Fug ca nebunul!”, a mai spus Gică Craioveanu.

ADVERTISEMENT

Pavel Badea e sigur că CFR Cluj se va împiedica

Pavel Badea, oficial al Universității Craiova, este sigur că CFR Cluj se va mai încurca până la finalul sezonului: „În primul rând a fost un meci frumos în seara asta, a fost o victorie mare, una dintre cele patru finale pe care le aveam înaintea acestui meci a fost câştigată”.

„Mai avem încă trei finale, sper să reuşim să le câştigăm şi pe celelalte trei. Cred că CFR-ul se va încurca. Noi am trăit acea senzaţie de a fi campioni, sper să trăiască şi ei cât mai rapid, cât mai repede să câştigăm acest campionat”, a mai spus Pavel Badea.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoşani – U Craiova: 3,20 este cota pentru “X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT