Fotbal intern

Avertismentul lui Ionuț Stroe din cauza creșterii numărului de cazuri de coronavirus: „E posibil să oprim competițiile!”

08.07.2020 | 16:36
Avertismentul lui Ionut Stroe din cauza cresterii numarului de cazuri de coronavirus E posibil sa oprim competitiile
ADVERTISEMENT

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, e îngrijorat din cauza creșterii cazurilor de coronavirus în România și a lansat mai multe avertismente.

Ionuț Stroe nu exclude întreruperea din nou a competițiilor, în cazul în care va apărea valul doi de infectări cu COVID-19 asupra țării noastre.

ADVERTISEMENT

Totodată, acesta a spus că nu se pune problem în momentul de față să întrerupă competițiile sportive, însă nimic nu este sigur și totul depinde de evoluția cazurilor de coronavirus de pe teritoriul țării noastre.

Avertismentul lui Ionuț Stroe din cauza creșterii numărului de cazuri de coronavirus

Ministrul Ionuț Stroe a atras atenția asupra creșterii numărului de cazuri de coronavirus și ia în calcul varianta opririi competițiilor, în cazul în care numărul de infectări va crește considerabil.

ADVERTISEMENT

N-aș fixa un prag la care să oprim din nou toate competițiile. Pentru că în momentul de față nu vorbim despre această perspectivă. Dar este posibil, Doamne Ferește de așa ceva. Să ne ferească Dumnezeu de valul al doilea.

Pentru că știm ce avem de făcut în aceste condiții. Misiunea de a proteja sănătatea publică este mult mai importantă decât orice altă competiție. Știți bine că în momentul în care s-a oprit, s-a oprit tot”, a declarat Ionuț Stroe într-o conferință de presă.

ADVERTISEMENT

„Sper să nu ajungem din nou în situația asta!”

Ionuț Stroe a continuat și a subliniat faptul că nu exclude oprirea competițiilor sportive, deși nu își dorește acest lucru: „Și nu doar în România. S-au anulat Campionatul European, Jocurile Olimpice, Euro 2020. Doamne Ferește! Sper să nu ajungem în situația asta din nou.

Nimeni nu-și dorește să ajungem în situația expusă de dumneavoastră, dar nu excludem acest lucru”.

ADVERTISEMENT
  • 555 de cazuri noi de coronavirus au fost raportate azi, 8 iulie, pe teritoriul României, după 13.147 de teste
  •  1.817 este numărul deceselor la care a ajuns România în acest moment
ADVERTISEMENT
Tags: