Life

Avertismentul primit de Irina Fodor înainte de a veni la București. Soția lui Răzvan Fodor trage un semnal de alarmă

Irina Fodor a venit la București în momentul în care a început facultatea și încă de pe atunci se temea de ce este mai rău într-un oraș mare.
01.11.2022 | 22:41
Avertismentul primit de Irina Fodor inainte de a veni la Bucuresti Sotia lui Razvan Fodor trage un semnal de alarma
Irina Fodor, avertisment pentru victimele hărțuiri stradale. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Irina Fodor trăiește în prezent o viață de vis. Este căsătorită cu Răzvan Fodor, cunoscută în showbiz-ul românesc și are și o carieră de mare succes. Lucrurile nu au mers însă bine chiar de la început.

Ce sfat a primit Irina Fodor înainte de a veni la București

După cum știm, Irina Fodor a crescut și s-a născut la Buzău. De abia după ce a venit momentul să meargă la facultate, vedeta a părăsit orașe său natal. Aceasta avea o relație specială cu părinții săi, după cum povestea la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Alegerea s-a dovedit a fi una cât se poate de bună, având în vedere ce trăiește acum, însă se pare că prima perioadă petrecută în București nu a fost una simplă.

Mulți au avertizat-o să nu călătorească cu tramvaiul când ajunge în Capitală, căci poate să pățească lucruri rele, iar nimeni nu o va ajuta.

ADVERTISEMENT

Vedeta a luat în calcul toate aceste avertismente și și-a promis astfel că nu va călători cu tramvaiul, nu va merge singură pe străzi noaptea și de asemenea, va evita să se îmbrace sumar.

”Când am venit la facultate la București, cineva m-a avertizat să am grijă când merg cu tramvaiul, că sunt tot felul de dubioși și dacă “se iau de tine”, nu sare nimeni să te ajute. Ba mai mult, că dacă țipi tu ca să ceri ajutor, te taie cu lama pe față”, a dezvăluit Irina Fodor.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor și-a impus limite drastice

Soția lui Răzvan Fodor recunoaște că și-a impus anumite limite și a încercat să evite cât a putut anumite contexte. Lucrurile au evoluat însă între timp și din ce în ce mai multe persoane ajung să fie victime, povestește vedeta.

În acest sens, Irina Fodor trage un semnal de alarmă și le recomandă tuturor fetelor să fie atente și să reacționeze. Același lucru ar trebui să o facă și martorii în cazul unor situații dificile, mai spune ea.

ADVERTISEMENT

”Pipăielile, cuvintele, gesturile obscene și fluierăturile nu au ce căuta într-o societate educată. Cred că era de mult timpul pentru educație și în sensul acesta, atât pentru a sancționa un comportament nepotrivit, cât și pentru a învăța victimele ori martorii să reacționeze și în ce fel”, a mai scris Irina Fodor, pe pagina personală de Facebook.

Menționăm că Irina și Răzvan Fodor, soțul ei, care o apreciază enorm, promovează împreună o campanie privind oprirea hărțuiri stradale.

ADVERTISEMENT