Carousel hot news

Avertismentul terifiant al unei mirese ISIS: ”N-aş merge în centrul Londrei până în iunie sau iulie. ANGLIA – BOOM”

Una dintre cele mai renumite mirese jihadiste a emis o ameninţare terifiantă la adresa britanicilor, pe care i-a sfătuit ”să evite Londra în iunie sau iulie”, scrie Daily Mail....
Autor: Ionuţ Cataramă | 26.05.2016 | 14:06
Avertismentul terifiant al unei mirese ISIS: ”N-aş merge în centrul Londrei până în iunie sau iulie. ANGLIA - BOOM”

Una dintre cele mai renumite mirese jihadiste a emis o ameninţare terifiantă la adresa britanicilor, pe care i-a sfătuit ”să evite Londra în iunie sau iulie”, scrie Daily Mail.

“Să fiu sinceră, eu nu aş merge în centrul Londrei până în iunie … sau chiar iulie. Bine, să fiu sinceră nu aş merge acolo deloc, în special cu metroul”, a scris pe Twitter Sally Jones, femeia din Marea Britanie care s-a alăturat grupării Statul Islamic.

Fosta solistă punk, Sally Jones şi-a luat numele de ”doamna Teroare, după ce şi-a abandonat cariera muzicală pentru a se alătura jihadiştilor ISIS.

Sally Jones a mai scris pe Twitter ”Anglia….Boom”, înainte ca administratorii reţelei să îi suspende contul.

Potrivit unor surse, aceasta s-ar ascunde în prezent în Mosul, Irak, de unde şi-ar fi postat o fotografie în care apare îmbrăcată într-o burqa neagră, la malul mării.

Soţul ei, extremistul Junaid Hussain, un hacker din Birmingham, a fost ucis într-un atac american asupra oraşului Raqqa, anul trecut.

Sursă: www.antena3.ro

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!