Cele mai citite

Avertizare METEO: Ploi însemnate, ninsori şi vînt pînă marţi la prînz

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologică conform căreia în următoarele două zile vor fi ploi însemnate şi vânt, în toată ţara....
06.04.2015 | 10:12
Avertizare METEO: Ploi însemnate, ninsori şi vînt pînă marţi la prînz

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologică conform căreia în următoarele două zile vor fi ploi însemnate şi vânt, în toată ţara.

Intervalul : 6 aprilie, ora 01 – 7 aprile, ora 15
Fenomene : precipitaţii importante cantitativ, ninsori la munte, intensificări ale vântului

INFORMARE METEOROLOGICĂ

În intervalul menţionat, în regiunile estice şi sud-estice, precum şi în Carpaţii Meridionali şi Orientali se vor cumula cantităţi de apă ce vor depăşi local 15…20 l/mp şi izolat 30…35 l/mp, iar vântul va avea intensificări, temporar cu viteze la rafală de peste 55…60 km/h.

În zona de munte va ninge, se va depune strat nou de zăpadă şi vor fi intervale în care ninsoarea va fi viscolită. Vor fi precipitaţii mixte în Moldova, iar în noaptea de duminică spre luni şi în timpul zilei de luni, acestea se vor semnala pe arii restrânse şi în Oltenia şi Muntenia. În rest vor predomina ploile.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri