Avertizare nowcasting. Cod galben de furtună pentru mai multe judeţe

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
16/08/2016, 17:36
Avertizare nowcasting. Cod galben de furtună pentru mai multe judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi, noi atenţionări nowcasting Cod galben de ploi abundente şi intensificări ale vântului, valabile în zona judeţelor Buzău, Brăila, Iaşi, Neamţ şi Vaslui, pe durata următoarei ore.

Potrivit meteorologilor, până la ora 18:00, în mai multe localităţi din judeţele Buzău şi Brăila se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse ce vor depăşi local 25 — 30 l/mp, grindină de mici şi medii dimensiuni şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Fenomene similare se vor semnala, până la ora 18:00, şi în 59 de localităţi din judeţul Iaşi, în 24 din Neamţ precum şi în 14 localităţi din judeţul Vaslui.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

sursa: agerpres.ro

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×