Life

Avion coborât la sol după ce o pasageră de 17 ani a fumat o țigară electronică. Prietenii ei au făcut scandal, pilotul a anulat zborul

Avion coborât la sol după ce o pasageră de 17 ani a fumat o țigară electronică. Prietenii ei au făcut scandal, pilotul a anulat zborul.
04.10.2022 | 00:34
Avion coborat la sol dupa ce o pasagera de 17 ani a fumat o tigara electronica Prietenii ei au facut scandal pilotul a anulat zborul
Avion coborât la sol după ce o pasageră de 17 ani a fumat o țigară electronică. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Un avion a fost coborât la sol după ce o tânără de 17 ani a refuzat să nu mai fumeze în incinta aeronavei. Este vorba despre o adolescentă din Israel, iar totul s-a întâmplat în timpul unui zbor la Tel Aviv.

Avion coborât la sol după ce o pasageră de 17 ani a fumat o țigară electronică

Un zbor al Wizz Air a fost anulat și avionul coborât la sol după ce o tânără de 17 ani a refuzat să nu mai fumeze.

ADVERTISEMENT

Tânăra se bucura de o țigară electronică chiar în interiorul aeronavei, iar pilotul a decis să aterizeze. Zborul a fost anulat.

„Căpitanul a luat decizia revenirii avionului la sol, întrucât o persoană de sex feminin, cetăţean israelian în vârstă de 17 ani, a manifestat un comportament necorespunzător ignorând indicaţiile membrilor de echipaj privind interzicerea fumatului la bordul aeronavei”, s-a arătat într-un comunicat al Poliției.

ADVERTISEMENT

După ce personalul din avion i-a spus tinerei că este necesar să oprească țigara pentru că nu este permis fumatul, aceasta a refuzat.

Tinerii care o însoțeau pe fată au început să facă scandal

Mai mult, tinerii cu care este minora au început să facă scandal, iar un bărbat de 20 de ani a început să îi înjure și amenințe pe membrii echipajului. Un alt cetățean, american de această dată, a fost și el recalcitrant.

ADVERTISEMENT

„Ca urmare a deciziei căpitanului privind debarcarea persoanei în cauză, alţi doi tineri aflaţi în avion au devenind recalcitranţi, manifestând reacţii nejustificate.

Astfel, un cetăţean israelian, în vârstă de 20 de ani, a proliferat injurii şi ameninţări la adresa membrilor echipajului, iar un cetăţean american, în vârstă de 17 ani, a manifestat un comportament recalcitrant la adresa autorităţilor”, a spus el.

ADVERTISEMENT

După ce avionul a fost întors din drum, s-a decis anularea sa. Pasagera a fost dată jos din avion, la fel și prietenii săi, dar nevoiți să coboare au fost alte 200 de persoane care mergeau pe aceeași rută.

Căpitanul de zbor a respectat regulamentul, pentru că este interzis zborul cu obiecte care pot provoca un incendiu.

ADVERTISEMENT