Avion de pasageri, aterizare de urgenţă, din cauza unui INCENDIU

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
22/07/2016, 10:23
Avion de pasageri, aterizare de urgenţă, din cauza unui INCENDIU

Un avion de pasageri al companiei nord-coreene Air Koryo, care efectua un zbor pe ruta Phenian-Beijing, a aterizat de urgenţă, vineri dimineaţă, pe aeroportul din Shenyang, în nord-estul Chinei, din cauza unui incendiu, a relatat agenţia Xinhua, care îl citează pe unul dintre pasagerii aflaţi la bord, transmite Kyodo.

Avionul, un Tupolev Tu-204 fabricat în 1993, şi-a schimbat traiectoria la scurt timp după ce a intrat în spaţiul aerian al Chinei, în jurul orei locale 08:25, potrivit unor site-uri de monitorizare a zborurilor.

Aeronava a aterizat în jurul orei 08:50 pe aeroportul internaţional din Shenyang.

Compania de stat nord-coreeană Air Koryo operează zboruri regulate spre câteva destinaţii din China şi Rusia, precum şi curse charter către aeroporturi din China, Pakistan şi Kuweit, scrie agerpres.ro.

Sursă: realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×