Hotnews

AVION DOBORÎT ÎN UCRAINA. O rachetă de provenienţă rusească a lovit aeronava

AVION DOBORÎT ÎN UCRAINA. Un fragment metalic gasit la locul accidentului ar indica faptul ca avionul companiei Malaysia Airlines care efectua cursa MH17 a fost doborat in estul Ucrainei de o...
21.03.2015 | 10:23
AVION DOBORÎT ÎN UCRAINA. O rachetă de provenienţă rusească a lovit aeronava
ADVERTISEMENT

AVION DOBORÎT ÎN UCRAINA. Un fragment metalic gasit la locul accidentului ar indica faptul ca avionul companiei Malaysia Airlines care efectua cursa MH17 a fost doborat in estul Ucrainei de o racheta sol-aer Buk de fabricatie ruseasca.

Fragmentul metalic a fost gasit in satul Hrabove, in apropiere de locul accidentului, de catre un jurnalist al postului de televiziune RTL.

ADVERTISEMENT

AVION DOBORÎT ÎN UCRAINA. RTL da asigurari ca fragmentul metalic a fost analizat de experti internationali.

Biroul olandez insarcinat cu ancheta a facut apel la prudenta.

AVION DOBORÎT ÎN UCRAINA. Autoritatile de la Kiev si separatistii prorusi se acuza reciproc de provocarea tragediei.

ADVERTISEMENT

Un avion Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, care zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur, s-a prabusit pe 17 iulie in estul Ucrainei. Toate cele 298 de persoane aflate la bord au murit.

AVION DOBORÎT ÎN UCRAINA. Ucraina si Statele Unite afirma ca aparatul a fost doborat de o racheta sol-aer furnizata separatistilor ucraineni prorusi de Moscova, ceea ce Rusia neaga, acuzand in schimb fortele ucrainene.

Intr-un prim raport de ancheta publicat in septembrie, anchetatorii internationali au apreciat ca Boeingul a fost perforat in zbor de “proiectile cu mare viteza”, fara a confirma ipoteza unei rachete. Un raport final este asteptat in vara lui 2015.

ADVERTISEMENT

sursa: ziare.com

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri