UPDATE. Un pompier a murit în lupta cu incendiul izbucnit pe aeroportul internaţional din Dubai

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
03/08/2016, 18:53
UPDATE. Un pompier a murit în lupta cu incendiul izbucnit pe aeroportul internaţional din Dubai

UPDATE: Un pompier a murit în lupta cu incendiul izbucnit în urma aterizării forţate a unui avion pe aeroportul internaţional din Dubai, conform publicaţiei Independent.

…………………………………………………………………………………………………..
Un avion al companiei Emirates care venea din India a efectuat miercuri o aterizare de urgenţă pe aeroportul internaţional din Dubai, transmite Reuters.

Informaţia provine de la biroul de presă al guvernului din Emiratele Arabe Unite (EAU) care a publicat-o pe contul său de Twitter. Potrivit sursei citate, deocamdată nu există date cu privire la existenţa unor victime.

Cu toate acestea, surse citate de NBC News susţin că unul dintre motoarele aeronavei ar fi luat foc, în momentul în care a ajuns pe pistă. Mai mult, fotografii cu fumul care se ridică la cer au fost postate pe Twitter de persoanele care se aflau în aeroport la acel moment.

Alte surse citate în presa internaţională susţin că trenul de aterizare al aerovanei a cedat, ceea ce a dus la izbucnirea unui incendiu la contactul cu solul.

În tot acest timp, compania Emirates a postat la rândul său pe Twitter că pe aeroportul internaţional din Dubai a avut loc un ‘incident’.

Potrivit Reuters, Flightradar24, aplicaţia de monitorizare în timp real a traficului aerian, a anunţat pe contul său de Twitter că aterizările şi decolările pe aeroportul din Dubai au fost suspendate din cauza incidentului, adăugând că avionul implicat este un Boeing 777-300.

Guvernul din Emiratele Arabe Unite (EAU) a anunţat că toate decolările de pe aeroportul din Dubai sunt amânate până la noi ordine. Totodată, organizaţia europeană pentru securitatea navigaţiei aeriene (Eurocontrol) a transmis că aeroportul din Dubai nu mai acceptă trafic aerian după incident.

Sursă: www.antena3.ro

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×